Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
válasz
kchris78 #14133 üzenetére
Nekem ez a legutolsó próbám, Mostanra mind a 3 porciózva áttárolva a fagyóba. 3-4 napos pörkölési dátummalk érkeztek.
Link KENYA / Link TANZANIA / Link ZAMBIA
A Kenyaira nagyon kíváncsi voltam a Citrus, Eper, Virágok ízjegyek miatt, ezt sjanos nem sikerült kihozni igazán belőle, nekem inkább a citrus málna zamat jelent meg. Most egyelőre a TAnzánia a kedvencem a 3-ból, de mindhárom alkalmas nekem egy közepes pörkölést kedvelőnek. Ráadásul én többségében tejes változatot fogyasztok, ott meg nekem különösen tetszenek.Előttük az EightCafe-t próbáltam az se volt rossz, de az nekem inkább sötét volt, mint közpes pörkölés, ettől függetlenül rossznak az se volt rossz, de újrarendelni inkább az aktuális kávét rendelném. Bár szerintem még van bőven kipróbálni való és mostanra az első saját pörkölések is már kezdenek vállalhatóak lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest