Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Oké. Legyen így. Engem nem zavar ha így látod. A saját tapasztalatom írtam le, ezek alapján én a "fellegekben járó posztoló" vagyok. Próbálok segíteni annak, aki kérdez, nem mondtam hogy rossz az, amit próbál, csak annyit, hogy annál van jobb és amit leírt, az alapján igyekeztem olyat javasolni, ami megoldás lehet. Sajnos a kávézás egyre drágább multaság. A drágulásról nem mi tehetünk. Az a kávé, ami 3 évvel ezelőtt 7 ezer volt, az most 11 ezer. (Ami meg 3 éve 4 ezer, az most 7 ezer.) Kinek van igaza? Mindkettőnknek. Mindenki döntse el maga, hogy mennyit szán rá, és annak megfelelően élvezze a produktumot.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Escape from Tarkov
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest