Hirdetés
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Graef CM 702 örlővel szerettem volna őrölni. Hol Dedicához (bottomless) használom, hol Aeropresshez.
Dedicához, két alátéttel, legkisebb (fine) fokozaton egész jó állagot kaptam, de még mindig túl híg főzetet kaptam 30 mp alatt, ezért szerettem volna tovább finomítani a kávészemcséket.
Betettem még egy alátétet, és immáron három alátéttel sokkal-sokkal durvább örleményt kaptam, mint korábban bármikor (Aeropresshez legalább jó lesz, de sovány vigasz).
Ezt követően őröltem alátét nélkül is, amikor viszont lényegesen finomabb örlemény jött ki, majdnem annyira finom, mint eleinte, a két alátétes változatnál.És akkor sikerült most mindezt megkoronáznom azzal, hogy jobb híján megelégedtem volna a korábban, két alátéttel kapott finomságnak, de hiába szereltem oda-vissza mindent, immáron két alátétnél is nagyon durva örleményt kapok (alátét nélkül pedig még mindig finomabbat).
Hogy a fenébe lehet ez, és mit szúrok el, tudnátok esetleg segíteni?
Szépen kitakarítgattam mindent, érzésre minden a helyére is kerül, nem látom, hol és mit szúrok el - de valamit biztosan elcseszek.Előre is köszi az esetleges segítséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest