Új hozzászólás Aktív témák
-
(i)
lelkes újonc
válasz kchris78 #12986 üzenetére
Én is valami hasonlót érzékelek, meg az ebből fakadó káoszt. Erre két példát is tudok mondani:
1) egy sima kondiskesztyűt akartam venni, de megláttam 11.900 Ft-ért egy golfkesztyűt a weben. Beleszerelmesedtem. ;-) Felhívtam az üzletet, hogy rakjanak el két méretből egyet-egyet. Megtették, de mondták hogy máskor nyugodtan rendeljek weben. Odamentem, az egyiket megvettem, lehúzták a vonalkódját. 8.500 Ft lett. Nem volt leárazva, egyszerűen ennyi volt.2) Tesa 2 oldalas extra erős ragasztószalag, sokallottam az árát az OBI-ban, 2700 Ft volt másfél méter. Ma rákerestem, 1.879 Ft volt az Auchan-ban. Jellemzően mindkét hely túláraz, most az Auchan-nál átcsúszott valahogy egy termék. ;-)
De hogy a témára visszatérjek: a korábban írt áremelkedéseket a Kapuczinerről írtam, s ma amikor ránéztem a Kávékalmárra, azt láttam, hogy most már a legolcsóbb 100% arabica blend ára Kapuczinernél utolérte a Kávékalmár legolcsóbb 100% arabica blendjének az árát.
Emiatt még nem pártoltam volna el, de azt nehezen viseltem, hogy tavaly nyár után megint nekem kellett Győrt hívnom, hogy valami nem smakkol, a feltüntetett szállítási díjak és limitek nincsenek összhangban a rendszer által kiszámoltakkal. S ahol nincs rend a weboldalon, ott mekkora a rend a többi területen - én ezt az elvet vallom, s most váltottam pörkölőt. Értem én, hogy jan. 1-gyel változott, meg hogy több helyen kell átírni, de a gondos gazda meg ellenőrzi a kiadott feladat elvégzését, nem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC