- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a kilónkénti árat nézem és kész (meg a komplett bekerülést, szállítás, stb).
A fél kg is elég lassan fogy el (negyedig van az avx decaf amit szeptember elején vettem), részben azért mert mindig van decaf mellett 2-3 féle.
Hogy 190-220-250gram, pont nem érdekel, ha bejön veszek még egyet, esetleg egyel nagyobb kiszerelést ha nagyon tuti. Nem a 250es árában adják a kisebbet (az jobban zavarna). A passion és avx mellé most végigpróbálgatom a prémium sajátmárkásokat (lidl, tesco, spar), ezek sem vészesek árban és egész korrektek.Decaf-al bajban leszek, mert az kevés helyen van, de valószínűleg megint avx lesz, és megint válogatok mellé 1-2 új ízt.
A choco orange ízlet, ami furább, hogy a 80/20as dolce vita is néha egészen finomra sikerül (főként e vendégeknek vettem, de hétvégente reggel van hogy ezt főzöm le) - kb idáig ez az egyetlen vegyes ami tényleg ízlik, úgyhogy a vegyen vonalon is még tapogatózok majd egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DeepCool CC560 Black V2 garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest