Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
Alabástrom #11842 üzenetére
Az említett három egyike... igaz, nálam "csak" harmadik. Egyrészt olasz-fan vagyok (ott meg az újhullám megy, CasMo, igen), ráadásul kissé langyos; nekem nem jön be. Másrészt piszokul trendi hely, menő fiatalokkal, kényelmetlen fa székeken, ahol 55 évesen nem érzem otthon magamat. Márpedig nekem ez is hozzátartozik az ún. kávézó érzéshez, mit tagadjam... Ja, és elég drága is, bár ez jön az előzőekből.
Számomra a Kilences jön be leginkább, ahol kedvesek, és a kávé és finom... és még valamelyest a Balmora.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Objektívek topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest