- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
RetepNyaraB #10857 üzenetére
Már hogyne írhatnád le a véleményed. Nekem ezzel a tálib hozzáállással van bajom, a "közéjük lövetnék", a szén és virágföld meg...hát legyen. Ilyenekkel már itt is ciki operálni, nemhogy a hc topicban. Kíváncsi vagyok a te kávéd színére, mert kizártnak tartom, hogy külön batch lenne és egyáltalán eltérés lenne egy ilyen nagy piacra szánt termék esetén. A karácsonyi Aldisból - miután valaki lefotózta (lehet épp te voltál) - nem is vettem ezek után. Ebbe meg csak beleugrottam és nem bántam meg. Azt látom, hogy te is keresed a jó áron jó minőséget, különben csak top kávékat vásárolnál, amit maximum te ronthatsz el. Ezek a széles körben elérhető kávék ezt nyújtják, nem többet, nem kevesebbet. Mintha az Audidból átülnél egy Wartburgba és elkezdenéd fikázni az utóbbit, hogy mi mindent nem tud az előbbihez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- DJI Avata 2 - Googles 3 - Fly More Combo - RC3 - ND Filter - Care Refresh
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / Mini 3 drón eredeti DJI Battery Plus akkumulátorok
- DJI Mini 3 Pro drón szett - 2 akkuval
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest