Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Ja, de legalább addig se vezet (szabadon Bödőcs után ).
Én meg elvagyok. Nagyon jó hetet zártam (a chiassoi dühöngést leszámítva, amit felejtetett a volt lakhely látogatásom*). Miután szerdán elszabadultam a szűk utas felrakómtól, átutaztam Svájcon, érintettem Németországot, nosztalgiáztam Franciaországban, takoltam és utaztam megszokott helyeken Luxemburgban és Belgiumiban s újra hajóra szálltam Dunquerkben, most pedig London körgyűrűjén éjszakázok. Csak azt kell még eldöntenem, hogy menjek-e holnap tovább a hétfő este 8 órás lerakómhoz 30km-re lévő parkolóba, amit még nem ismerek, vagy maradjak itt, mert itt van wi-fi és tisztálkodási lehetőség.
*Kicsit leesett az állam, amikor meglattam, hogy milyen buszok járnak most arra. Teljesen átalakult a környék, olyannyira, hogy a taxi se vitt el házig, nemhogy busz álljon meg, de még a rendőrök se tették be a lábukat. Erre most kapitányság van, meg hernyóbusz.
[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Bestbuy játékok
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Politika
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest