- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
layerke
aktív tag
válasz
Goose-T
üzenetére
Eddig autodidakta módon tanultam, szerintem jól megy alapvetően. Ritka volt, hogy elvesztem annyira bármilyen programban is, hogy ahhoz segítség kellett. A jelenlegi munkámban előrelépés itt Szegeden nincs, csakis Budapestre ingázással, de sajnos azt látom (és ebben több munkatársam is megerősített), hogy ott is pont ugyanilyen értelmetlen dolgokkal kell foglalkozni, mint itt. Egyáltalán nem a haladást szolgálják a döntések és a feladatok, ami számomra érthetetlen és nem is tudom ezt feldolgozni. 32 vagyok, ez az életkor az, amikor az ember a családi életet alapozza, a jövőt építi, tenni akar és meg is tesz minden tőle telhetőt azért, hogy jobb legyen a családnak és a környezetnek. A jelenlegi munkakörben ezt a haladó szellemiséget nem tudom képviselni, nagyon be vagyok zárva, nincs lehetőségem az "építésre".
Új hozzászólás Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest