Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tehPwnerer
csendes tag
Én a munkahelyemhez közel akartam költözni nyáron. Az lett belőle, hogy most egy utcában lakom és dolgozom, az utca két végén. Csakhogy az utca jó 2 km hosszú, gyalog bő 20 perc, tömegközlekedés nincs abban az irányban, csak hatalmas kerülővel tudnék menni. Kocsival akkor se tudnék menni, ha lenne, mert nincs hol parkolni. Biciklivel próbálkoztam, de gyakorlatilag több idő kivenni a bringát a tárolóból, eltekerni melóba, betenni a bringát az irodaház tárolójába, zuhanyozni, átöltözni, stb., mint besétálni. Párom a szomszéd kerületbe jár dolgozni, de a busz gyakorlatilag ajtótól ajtóig hozza-viszi, kevesebb, de maximum ugyanannyi idő alatt.
Szóval attól, hogy valami fizikailag közel van (vagy annak tűnik a térképen), még nem biztos, hogy úgy van az
De végül is napi 2x20 perc séta még talán jót is tesz és a metró felújítást is megúszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Renault, Dacia topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De végül is napi 2x20 perc séta még talán jót is tesz és a metró felújítást is megúszom.