Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz kexksz #43362 üzenetére

Ha az utobbi is legalis lenne, es azt mernek, hogy ezzel nagyobb a kockazatcsokkentes mint a PR vesztes, akkor minden kapitalista ceg diszkriminalna az alapjan is.

És teszi is. Nem mindegyik, de sok. Legyen szó nagy multikról, vagy állami szféráról. Rengeteg fiatal nő megkapja a kérdést, hogy akar e gyereket/van e gyerek.

Korábbi USA multi, ahol voltam, ott nagyon adtak a látszatra,
    hogy jaj ilyen dolgot TILOS megkérdezni. Nem is kérdezték. Egyszerűen jelentkezés során utolsó utáninak tették a sorba azokat az életkorú nőket, akik kb valószínűleg a gyerekvállalás idejében vannak. Aztán volt olyan is, hogy felvettek egy 25 év tapasztalattal rendelkező idősebb férfit. Nem vált be, nem tudott alkalmazkodni a tapsoljuk meg magunkat három hetente a meetingen USA bullshit szemlélethez. Miután távozott a konklúzió: nem veszünk fel 45-50 éveset, mert azt nem tudjuk formálni.

Kedvencük a 23-4 év körüli jelentkező volt. Még nem mer sokat kérni, még formálható, ha nő, akkor gyereket még úgysem akar, majd 30as éveiben, úgyis oda tolódott ki. Mondjuk ezt a sémát a következő cég ahol voltam (dán multi) is alkalmazta. Ott meg azért mert az adókedvezmény miatt pici pénzzel is jöttek a fiatalok. Néha olyan volt a konyha, mint egy gyerekzsúr. Rendesen kívülállónak éreztem magam sokszor a 39 évemmel,
    mikor beléptem a 10-12 darab 22 éves közé a konyhában.

Új hozzászólás Aktív témák