Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Hali!
Kerlek segitsetek; nem biztos, hogy ertem a szituaciot.
Par hete kaptam egy megkeresest egy jobb nevu amerikai cegtol. A kotelezo koroket letudva kolcsonosen szimpatikusak voltunk egymasnak, ugyhogy most ott tartunk, hogy ma kikuldik az ajanlattetelhez szukseges infobekero doksikat. Ezt ki is kuldtek, viszont a vart "expected salary" rublika helyett "current compensation package"-re kivancsiak csak. - Amit kisse furcsalok, mert pl. glassdoor-rol is siman 4-5k/ev pontossaggal meg tudnak saccolni a mostani fizetesemet (plusz nekem is hasonloan pontos elkepzelesem van, hogy ott mit lehetne elkerni).
Ebben van valami buktato? Kesobb ezt kell (kotelezhetnek egyaltalan ra), hogy igazoljam? Erdemes oszintenek lenni?Most hallok ilyenrol eloszor.
Btw. Nem Magyarorszag. Valamint B2B es alkalmazotti viszonyba is belemennenek - ez utobbi persze csak akkor, ha koltozok.
Glasdoor-os adatokbol kiindulva ez megint egy jelentos ugras lehetne, akarhogy szamolom. Szeretnem a legjobbat kihozni.
Elore is koszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Audio technica ath adx5000 hifi fejhallgató extra kábelekkel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest