Új hozzászólás Aktív témák

• Oppenheimer

nagyúr

Na allaskeresesi jaredek szakertok, segitsetek!

Ugyfelkapun megjott a hatarozat beadastol szamitva 5 hettel, hogy jogosult vagyok az allaskeresesi jaradekra. 1.5 hetet toltottem munkahely nelkul.

Ezt irjak:

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben álláskeresési járadéka folyósítási idejének kimerítését megelőzően határozatlan időtartamú, legalább napi négy óra munkaidejű munkaviszonyt létesít, kérelmére, a folyósítási időből még fennmaradó időtartamra járó juttatás összegének 80%-át egy összegen ki kell fizetni. A kifizetés további feltétele, hogy a járadék megszüntetésétől a kifizetés előzőekben meghatározott napjáig folyamatosan munkaviszonyban álljon. A munkaviszony fennállását, a munkaadó igazolja. (A munkáltatói igazolás a www.nfsz.munka.hu honlapról a nyomtatványok menüpontból is letölthető.) A kérelmet az álláskeresési járadék folyósítási idejének lejártát követő 30 napon belül lehet benyújtani, és a juttatást a kérelem benyújtásától számított két hónapon belül kell kifizetni.

Eszerint nekem november 21-tol 30 napig van lehetosegem kerni az egy osszegben kifizetest. Nektek megis tok hamar egyben kifizettek a lovet. Hogyan csinaltatok? Mi a kovetkezo lepes? Eddig teljesen online csinaltam.

Extr infonak, hogy mar tudjak hogy szeptember 1 ota van munkam, eleg kacifantos a tortenet volt a jaradekra jelentkezes.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés