Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
válasz
Szmeby
üzenetére
Ez ilyen magyar szokas, szeretjuk szivatni magunkat. En azt mondom, aki ert valamihez, kerje meg az arat rendesen. Ha elvallalunk minden munkat fillerekert, persze, hogy nem akarnak tobbet adni, ez a kapitalizmus. Ha mindenki sokat ker, akkor majd annyit adnak, mert nem lesz mas aki megcsinalja. Megszamolni nem tudom mennyien neztek hulyenek, amikor joval 1 milla brutto feletti ajanlatokra nem is reagaltam, meg elkuldtem sok ceget melegebb eghajlatra. Azt hallgattam sokaktol, hogy hulye vagyok, mert senki nem fog tobbet adni blabla. Nem lett igazuk, nagyon nem. Addig kell utni a vasat amig meleg, most hiany van emberekbol, most kell sokat keresni nem majd a valsag alatt stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Temu
- Ubuntu Linux
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0perces Kolink KLA-003
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest