Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLx
addikt
válasz
Szmeby
üzenetére
Ez ilyen magyar szokas, szeretjuk szivatni magunkat. En azt mondom, aki ert valamihez, kerje meg az arat rendesen. Ha elvallalunk minden munkat fillerekert, persze, hogy nem akarnak tobbet adni, ez a kapitalizmus. Ha mindenki sokat ker, akkor majd annyit adnak, mert nem lesz mas aki megcsinalja. Megszamolni nem tudom mennyien neztek hulyenek, amikor joval 1 milla brutto feletti ajanlatokra nem is reagaltam, meg elkuldtem sok ceget melegebb eghajlatra. Azt hallgattam sokaktol, hogy hulye vagyok, mert senki nem fog tobbet adni blabla. Nem lett igazuk, nagyon nem. Addig kell utni a vasat amig meleg, most hiany van emberekbol, most kell sokat keresni nem majd a valsag alatt stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest