Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
Ahogy a többiek megfejtették: 6 hónapot fizetsz elsőre, de persze ezután az következő 3 hónapért nem kell fizetned
. Ez sincs mindenhol így, de amiket én néztem lakások ott a "Move in price" így nézett ki.Kicsit olcsóbban is találhatsz lakást (~6000 dkk), de az már nem Koppenhága (bocs nem mondtam, de az árak többsége ide vonatkozik) szóval többet utazol, szerintem az alatt már csak szobák vannak.
Félre tenni mindenkép többet lehet, mint itthon (én kb. 2x annyit tudnék java fejlesztőként), de persze az csak akkor érik be ha valamikor haza is jössz. Kinti árak mellett sokkal jobban nem fogsz élni
.Ja és akkor ott van még az elején a szabadságolás...
De nem akarom elvenni a kedved, szerintem Koppenhága k*rva jó hely sok szempontból is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ez sincs mindenhol így, de amiket én néztem lakások ott a "Move in price" így nézett ki.
.
De nem akarom elvenni a kedved, szerintem Koppenhága k*rva jó hely sok szempontból is.