- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Goose-T
üzenetére
Nekem van több ismerősöm is, akik hasonló évi 12-14M számláznak ki, és mindegyik azt mondta, hogy inkább az 1M bejelentetten, mint 1,2M számlázással. Hozzáteszem, ők mind törvényesen nyomják, azaz érzésem, hogy sokaknál ez inkább nem jellemző és ügyeskednek, úgy tényleg marginálisan jobban jön ki a képlet.
(#10016) Jhonny06 :
"Ugyanúgy adózott, bejelentett jövedelem." No itt jön egyből a képletbe, hogy mennyit jelentesz be, ha rendesen bejelented magad, akkor már is nem alakulnak olyan jól a számok. Konkrétan a bankomat kérdeztem meg, nyilván ismerik a mostani jövedelmi szintemet, de akkor bizony fél év számlakimutatást kérnek, de van ahol egy lezárt adóévet.
Én évente 1x vagyok max beteg és a hó is vagy esik vagy nem. Betegszabadságod lehet pl a gyerek miatt is, de 100x másik ok is van rá, bizony nem pénz ez igaz, de van, a másik esetben pedig nincs. Van egy leukémiás kollégám 1 éve nem dolgozik, mutass egy biztosítót, amelyik ezt fedezi? (nyilván erre nem tervez az ember és részemről is sarkalatos példa, mert programozni még akár vért hányva is lehet a tiszta szobává alakított lakásban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- AliExpress tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Nintendo Switch 2
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest