Új hozzászólás Aktív témák

• amargo

addikt

válasz Goose-T #10024 üzenetére

Nekem van több ismerősöm is, akik hasonló évi 12-14M számláznak ki, és mindegyik azt mondta, hogy inkább az 1M bejelentetten, mint 1,2M számlázással. Hozzáteszem, ők mind törvényesen nyomják, azaz érzésem, hogy sokaknál ez inkább nem jellemző és ügyeskednek, úgy tényleg marginálisan jobban jön ki a képlet.

(#10016) Jhonny06 :
    "Ugyanúgy adózott, bejelentett jövedelem." No itt jön egyből a képletbe, hogy mennyit jelentesz be, ha rendesen bejelented magad, akkor már is nem alakulnak olyan jól a számok. Konkrétan a bankomat kérdeztem meg, nyilván ismerik a mostani jövedelmi szintemet, de akkor bizony fél év számlakimutatást kérnek, de van ahol egy lezárt adóévet.
    Én évente 1x vagyok max beteg és a hó is vagy esik vagy nem. Betegszabadságod lehet pl a gyerek miatt is, de 100x másik ok is van rá, bizony nem pénz ez igaz, de van, a másik esetben pedig nincs. Van egy leukémiás kollégám 1 éve nem dolgozik, mutass egy biztosítót, amelyik ezt fedezi? (nyilván erre nem tervez az ember és részemről is sarkalatos példa, mert programozni még akár vért hányva is lehet a tiszta szobává alakított lakásban)

Új hozzászólás Aktív témák