- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
sasa311
veterán
Pedig mintha már lett volna valaki, aki a saját autóján tanított
Amúgy meg én sajnálom, hogy nem váltottál oktatót. Mert, hogy az árai majdnem duplája más iskolákénak, az egy dolog, de azt sose szerettem ha bunkó velem valaki, akivel én normális vagyok. Azt meg, hogyha valaki pofákat vág, kifejezetten utálom. Te szolgáltatást vásárolsz tőle, kutya kötelessége a legjobb tudása szerint oktatni. Ha ennyi tellik tőle, akkor sorry....
Amúgy én egy az egybe úgy vezetek, mint édesanyám, az oktatótól maximum azt tudod megtanulni, hogy a szabályok betartásával hogy tudsz balesetmentesen közlekedni. A többit meg majd megtapasztalod. De szvsz amíg nem vizsgázol le, jobb, ha nem kavar be rokon/szomszéd Pista bácsi, stb.. hogy mi a jó, mert akkor olyan káosz lesz a fejben, hogy csak na.
Tildy:
Lehet, hogy most nem - csak, hogy idézzelek- ''nyalsz segget'' (én sem teszem, hisz még fiatal vagyok, meg makacs is) de akinek családja és gyerekei vannak, azoknak a helyzetébe bele tudom képzelni magam, hogy inkább benyal valakinek, hogy a családjának jó legyen....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- 27% Számla! ASUS TUF Gaming Z790-BTF WIFI Alaplap
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest