Aktív témák

• tusi74

őstag

Hát nem sokáig tartott a Zixpé varázsa. Ma már a szokásos formáját adta. Először beérkezem egy utcába, látom állnak az út szélén autók, egy árva lélek sem hajnalban, elmentem 2 autó között. Nagy üvöltözés közepette megtanultam, hogy ilyenkor bemegyek az autó mögé, majd jelzek és kijövök. Jó, megyünk tovább, állnak az autók az út szélén. Az elsőt kikerülöm, és mivel messze volt a következő, gondoltam, vissza ki, majd kijövök megint. Na hogy ebből milyen balhét csinált. :Y
    Hogy ha nincs senki az utcán, miért nem megyek középre? Mondom, hát az előbb mondtad, hogy be kell menni, majd ki kell újból jönni. Igen, de az kanyar után volt. :Y.
    Mindezt olyan stílusban, mintha nekem kapcsolnom kellene magamtól, hogy hoppá, nem ugyanazt kell csinálni, mint amit 5 perce a fejembe vert.
    Azt üvöltötte, hogy így ő ezt nem fogja csinálni velem tovább, mert este 6-ig kikészül. Mondom neki, holt nyugisan, OK, akkor átmegyek a Polgárba smink&drive módszerre, ahol kimondottan a női tanulóvezetőkre kitalált módszerrel oktatnak.
    Na után nem győzött magyarázkodni, békülni. De ez engem nem vígasztal, mert megint elb@szta a napom. :(

Aktív témák