- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
tusi74
őstag
Hát nem sokáig tartott a Zixpé varázsa. Ma már a szokásos formáját adta. Először beérkezem egy utcába, látom állnak az út szélén autók, egy árva lélek sem hajnalban, elmentem 2 autó között. Nagy üvöltözés közepette megtanultam, hogy ilyenkor bemegyek az autó mögé, majd jelzek és kijövök. Jó, megyünk tovább, állnak az autók az út szélén. Az elsőt kikerülöm, és mivel messze volt a következő, gondoltam, vissza ki, majd kijövök megint. Na hogy ebből milyen balhét csinált.
Hogy ha nincs senki az utcán, miért nem megyek középre? Mondom, hát az előbb mondtad, hogy be kell menni, majd ki kell újból jönni. Igen, de az kanyar után volt..
Mindezt olyan stílusban, mintha nekem kapcsolnom kellene magamtól, hogy hoppá, nem ugyanazt kell csinálni, mint amit 5 perce a fejembe vert.
Azt üvöltötte, hogy így ő ezt nem fogja csinálni velem tovább, mert este 6-ig kikészül. Mondom neki, holt nyugisan, OK, akkor átmegyek a Polgárba smink&drive módszerre, ahol kimondottan a női tanulóvezetőkre kitalált módszerrel oktatnak.
Na után nem győzött magyarázkodni, békülni. De ez engem nem vígasztal, mert megint elb@szta a napom.
Aktív témák
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest