- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fecogame: A csámcsogás
Aktív témák
-
bcs
aktív tag
hát, próbáltam segíteni, amit tudtam.
de vizsga után cserélj oktatót, mert hiányosságai vannak. ha esetleg nem sikerülne a vizsga, akkor se keseredj el, mert nem a te hibád.
de ami érdekelne, miért mániája egyes oktatóknak, hogy gázadás nékül, csak kuplunggal kell elindulni? nekem mindig gázzal kellett elindulnom, és ma indultam el először életemben gáz nélkül, mert kipróbáltam milyen. szerintem akiben ez rögzül, az elve sokkal nehezebben fogja megtanulni a motorfék használatát, és a forgalomban újból meg kell tanulnia elindulni. jó, oké, hogy esetleg hamarabb rá fog érezni az ember arra, hogy hol kezd el fogni a kuplung, de az elején nagyon nagy kudarc lesz, hogy rendszeresen lefullad a kocsi.
Aktív témák
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest