Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8121) Psychonaut válasza Winner_hun (#8118) üzenetére


Psychonaut
addikt

Lehet hogy egy vizsgázó még átmegy mert nincs meg a kellő rutinja és meghúzzák. Na és? Majd meglesz.
Igazából itt két dologgal van gond:
1, Azért zavaró, ha ilyenért húznak meg, mindenkinek becsúszik 1-1 ilyen, tapasztalt vezetőnek is.
2, 11.000 forint a vizsgadíj.

És még egy dolog: egyszerűen ignoráns vagy, és nem tudod vagy nem akarod megérteni azt, hogy egyszerűen nem korrektül dolgoznak a vizsgabiztosok. Ahogy eddig a szavaidból kivettem, részese nem vagy a dolgoknak, személyes tapasztalatod a közelmúltból nincsen, rálátásod a témára nincsen, véleményed viszont van, ami láthatólag szemben áll az általunk tapasztalt és a témában jártas emberek által is tapasztalt dolgokkal. Ezek fényében nem értem, miért nem vagy hajlandó elfogadni a mi álláspontunkat, vagy legalábbis megfontolni, hogy igazunk lehet. Neked sem kívánnám, hogy beülj egy tanulókocsiba vizsgázni, mert hidd el, meg tudnának buktatni, ha akarnak.

Arra azért kíváncsi lennék hogy melyik vizsgabiztos buktat meg akkor ha megállsz a gyalogosnak aki a kocsi megállása után nem megy át a zebrán hanem hátrafordul és elmegy. Ezt csak mendemondának tudom tartani.
A többség szerintem sem buktatna meg ezért (de lenne, aki igen). Panaszt hiába teszel, bármit behúzhat gyakorlatilag (lásd fentebbi példák), és mondhatja, hogy nem ezért buktatott meg, hanem azért, mert mondjuk háromszor nem tartottál megfelelő oldaltávolságot.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.