Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
A Kresz vizsga után mennyi idő múlva tudom meg az eredményt?
Köszi
-
Simtu
senior tag
-
Simtu
senior tag
válasz Psychonaut #8204 üzenetére
Köszi!
A kérdések egyébként megegyeznek a lila színű (2010-es) tesztkönyvben lévőkkel? -
Simtu
senior tag
válasz Psychonaut #8206 üzenetére
Elvileg azon a progin ua. van, mint a könyvben. Én is a suliban kaptam.
-
gamek!ller
őstag
válasz Psychonaut #8204 üzenetére
Én 6 perc alatt végeztem, de utána vagy 20mp-ig nem mertem kinyitni a szemem h megnézzem mi az eredmény utána meg kb 5mp-ig kerestem a képernyőn h átmentem e.. Villogott ott minden és kajak nem találtam..
-
Atomgeszi
veterán
válasz gamek!ller #8209 üzenetére
Én még a kismotorosokat is megelőztem, de nekem szerencsére mindegyik egytől egyig zöld volt.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Hitman
aktív tag
Esős, csúszós időben -rutin vizsgán- az elindulás, gyorsítás, intenzív lassítás feladatnál a megváltozott körülményeket figyelembe veszik a vizsgabiztosok, vagy szokták jelezni, hogy akkor most ne nyomd neki annyira? Bár szerintem nem okozna különösebb gondot, csak eddig inkább szárazon mentem. Azért érdekelne, mert pénteken rutin vizsga és nem jósolnak túl jó időt...
-
gamek!ller
őstag
Nekem állt a hó a pályán és alatta jég volt. Mondta, h nem kell 40-re felmenni, csak csináljuk mert sietne. Mentem érzésre úgy ~15-el, felkapcsoltam 2-be és jószerivel még alapjáraton is kipörögtek a kerekek. Azt mondja azért nyomjam neki amennyire lehet. Nyomtam én, nem volt hiba benne. Amikor éppen hogy meg tudtam állni a bója előtt megkérdezte mennyivel mentünk. Mondom neki, hogy óra szerint 75-el. Nevetett és mondta, hogy mehetünk tovább.
-
Drizzt
nagyúr
Na, végre megvolt az első vezetés. Királyság. Nagyon büszke vagyok magamra, amiért jobbra indexelés helyett elindítottam az ablaktörlőt.
I am having fun staying poor.
-
Hitman
aktív tag
Köszi a válaszokat, ma igazi tumultus volt a rutinpályán, 1 ikarus, 1 pótkocsis teher, meg 4 szgk. cirkált, manőverezett, nagyon tetszett. Holnap vizsga, drukkoljatok.
-
-
Simtu
senior tag
Sikerült a KRESZ: 75 pontom lett.
Most kell oktatót/autót/helyszínt választanom.
a, Yaris - Duna Plaza
b, Meriva - Zách utca
munkahelyhez mindkettő közel van. Viszont a Zách utcához tartozó vizsgaútvonal környékét jobban ismerem.
-
Drizzt
nagyúr
Y-t azt a vizsgán is meg lehet oldani "W"-ként? Ha elrontom, de utólag két tolatással azért kiférek, akkor meghúznak, vagy nem? Egyelőre az megy a legrosszabbul. 10-ből 2-szer ha sikerül egyből a dolog.
-
blokad
senior tag
Beallsz a szegely melle.. szepen engeded a kuplungot, kormanyt koppig alaszeded.. mielott elered a szegelyt, vissza teljesen. Hatramenet. Kuplung jon fel kormany ismet koppig.. majd amikor kozel ersz a szegelyhez (tukor) elkezded visszaszedni a kormanyt. Kozben gurulsz. Koccolod a szegelyt, nyugodtan lehet. es mar kesz is vagy. Have fun!
-
Rototti
senior tag
válasz Psychonaut #8225 üzenetére
Őőő, én azért írtam, hogy csak 1 korrigáció van, mert nekem a korrigáció az 1 alap hátrameneten felülit jelenti. Természetesen összesen 2-szer lehet hátra menni.
Kimi - The King of Spa
-
Psychonaut
veterán
válasz Rototti #8226 üzenetére
Nekem ebből: ha 2-nél többször végzel hátramenetet a rossz kormányzás miatt, az jött le, hogy az alap egy tolatáson kívül korrigálhatsz kétszer (a "rossz kormányzás miatt" rész utal erre), és az oktatóm is ezt mondta.
Ettől függetlenül valóban minél kevesebb, annál jobb. De idővel szerintem belejön mindenki és elsőre meg tudja csinálni vizsgán. -
Rototti
senior tag
válasz Psychonaut #8227 üzenetére
Aha, az is logikus, amit Te mondasz és valószínűleg akkor nektek van igazatok.
Én ma sikeres (és meglehetősen könnyű) eü vizsgát tettem, már "csak" a forgalmi van hátra.
Psychonaut: Mikor mész vizsgázni legközelebb?
Kimi - The King of Spa
-
gamek!ller
őstag
Én ma leadtam a papírokat, várom a postást.
-
blokad
senior tag
Jövő hét pénteken (ápr. 8) forgalmi vizsga. (yn)
-
gamek!ller
őstag
válasz gamek!ller #8230 üzenetére
Remélem holnap megjön. Van esély rá?
-
Winner_hun
titán
-
gamek!ller
őstag
válasz Winner_hun #8234 üzenetére
Az jó, mert pénteken reggel kellene..
-
Simtu
senior tag
Lassan a rutin óráim végére érek és a kötelezőn túli 5 feladat közül némelyik elég hullámzóan megy (hol sikerül, hol nem). Ti mennyire felkészülve mentetek vizsgázni? Minden ment pöccre?
-
Simtu
senior tag
Ja, hát akinek van előélete...
-
Simtu
senior tag
válasz gamek!ller #8240 üzenetére
Miért? Hiszen azt írtad, így csak fél órát kellett rutinoznod + vizsga előtt egy kicsit. Nekem ez most nem tűnne akkor problémának.
-
revcsongor
csendes tag
válasz gamek!ller #8230 üzenetére
Hello. Mit és hova kell leadni? Meg az egész folyamat sort amit el kell hozzá intézni, azt le tudnád írni?
Köszi előre is....
-
gamek!ller
őstag
Nem a rutinhoz jött, hanem ahhoz, hogy mondtad, hogy van előéletem vezetés téren.
(#8244): Bemész a neked tetsző autósiskolába és ott mindent el fognak mondani. Neked igazából nem sok mindent kell elintézned, a vizsgákat nem te kéred, hanem az oktatóddal tudod majd megbeszélni. A legvégén kell majd bemenned vizsgaigazolással + eü-s papírral a helyi NKH-hoz, ott kikéred a papírjaidat és onnan elmész a neked tetsző okmányirodába.
Más: A jogsim nem jött meg. Így bukó a holnapi utam, reggel kellett volna indulnom.
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
El is felejtettem mondani, hogy megjött a jogsi hétfőn. Vicces volt, mert kocsival mentem érte. Tegnap 8 körül szóltak, hogy be kellene menni a városba (30km). Délután apám kínált borral, még jó, hogy nem fogadtam el. Jó volt, simán ment minden.. Holnap egész nap sofőrködni fogok.
-
revcsongor
csendes tag
válasz gamek!ller #8245 üzenetére
Köszi Igazából csak a vége érdekelt, mert holnap eü és utána nem tudtam mit kell csinálni.
Még egyszer köszi....
-
Drizzt
nagyúr
Meglett ma a rutin, pedig volt egy elég csúnya elcseszésem, szegélyhez odaállásnál érintettem útközben a padkát. De mentem tovább mintha mi sem történt volna, a vizsgabiztos lehet észre sem vette. Az oktatónak és nekem viszont feltűnt simán. Na mindegy, megvan, az a lényeg. Majd gyakorolom még.
-
AMD Power
titán
Hétfőn ki fogok próbálni egy 1.2 16v Clio II-t. 4 éve nem vezetem benzines autót... Érdekes lesz közel 30e levezetett diesel km után egy ilyen benzines autó.
-
Drizzt
nagyúr
válasz Psychonaut #8227 üzenetére
Y a vizsgapályán elég könnyű, ott talán egyszer se rontottam el. Viszont a tanpályán meg szinte egyszer se sikerült. Lehet nem a Passatra szabták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok