Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
At4
tag
megin megbuktam ki gondolta volna .....................
ha vkit érdekel: egri vasútállomás felé a főútról nyílik két jobbra kanyarodó sáv (az egyikből egyenesen is lehet menni) én pedig ott ahol nyílik, kimentem a külsőbe, de csak 1x indexeltem illetve néztem körül .......... ez a vb szerint végzetes hiba volt, oktatóm szerint meg em ja meg amikor oda közeledtem, akkor em voltam szorosan rátapadva a járdaszegélyre, ez is hibának lett véve, illetve volt 1 sávváltásom, balra akartam kanyarodni (agria parknál), és ráfékeztem mielőtt váltottam volna.. persze, mert ha tartom a sebességem, már em fértem volna be de ezt is hibaként könyvelte el.. ezen kívül oktatóm szerint tökéletes volt minden, és ez sem akkora hiba h megbukjak érte, egyszerűen bal
fasszallábbal kelt a biztos ... ez van ezt kell lefosni asszem hagyom a p****ba, amilyen 1 lúzer g**i vagyok az életbe em lesz jogsim, akkor meg minek erőltessem inkább áramot fogok vezetni, jó sokat olcsóbbnak olcsóbb lesz és hasznosabb is[ Szerkesztve ]
!!! Logout-os pályafutásomat hNp88 néven folytatom !!!
-
V.Stryker
nagyúr
Nem igazán tudom,hogy most hol tartunk ilyen téren, de lehet,hogy elvárnak egy kis csúszópénzt. Én nem fizettem egy dekát sem, és nem is fizettem volna, de pl. nekem mondta az oktatóm,hogy van olyan vizsgabiztos,hogy elvárja a suskát, hanem nem enged át az életben, de aznap reggel már tudni fogja ki lesz a viszgabiztos és akkor jelzi,hogy kit kaptunk. Szerencsére, egy becsületes emberkét kaptunk, én voltam az utolsó, esőben, sötétben. Simán ment. Egyszer szólt,hogy ne türelmetlenkedjek, mert az egyik forgalmas kereszteződésnél szép lassan toltam ki az orrát,hogy valaki engedjen már ki.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem biztos,hogy te vagy a buta. Olyanok veszik meg pénzért a jogsit, hogy hidd el, nem tőled kéne tartani a forgalomban. Esetleg kérdezd meg az oktatót,hogy ilyen téren mi a helyzet, csak finoman.
-
-
At4
tag
válasz V.Stryker #7359 üzenetére
vidéken annyira em divat a kenegetés, amennyire tudom, itt meg főleg nem. de ha lenne se kennék meg senkit inkább hagyom a fa**ba az egészet, a becsületem ennél többet ér.
egyébként érdekes, mert ugyanez a faszi vizsgáztatott anno rutinból, amit csúnyán el is bacarintottam (), ott mégis átengedett, itt meg egy ilyen semmi fing hibáért megetette velem az éves bukta-adagomat ..............!!! Logout-os pályafutásomat hNp88 néven folytatom !!!
-
At4
tag
válasz V.Stryker #7361 üzenetére
em értem a célzást, nkm már este van (mikor em)
dave93: na épp ez az ami felb**z... 1000 nálam nagyobb balf*sz van az úton (bár emtom létezik-e egyáltalán ilyen), aki hagyján hogy a szabályokat lefossa, de mások életét is!!! és ezek vhogy kikerültek oda!!! én meg aki azért EHHEZ képest elég jól vezetgetek, itt szopok ...........
érdekességként kiderült, hogy apám is ugyanennél a vb.nél vizsgázott, úgy 20 éve.
-
őstag
Hát szopás az biztos, de nem lehetetlen látod Simán megcsinálod csak ne idegeskedj és ne így állj hozzá. Ott az a sok balkuki, akkor Te is ott lehetsz jogsival, és még nem is fognak ledudálni ha normálisan vezetsz Csak egyszer kell letenni a jogsit, utána már azt csinálsz amit akarsz nagyon sok éven keresztül.
Volt hely ahol megmondták, ha nem kensz max 3x mehetsz át, akármilyen jól vezetsz. -
bandus
veterán
jeeee, megvan végre... három a magyar igazság
ugyan 8 hiba vonal, nagyjából a felét jogosnak is érzem, de sikerült.
azért amikor a végén így kezdte a vb, hogy "andrás, az a helyzet, hogy...." nem kicsit leizzadtam
van még két kérdésem:
mi van, ha véletlenül eltüntettem az orvosi igazolásomat? jófej lesz a doki és pótolja nekem ingyé', vagy megint csengethetek?a másik meg az eü vizsga. mindenféle okokból nincs meg eddig... ilyenkor van valami hely, ahol én ezt megcsinálhatom, vagy az autósiskola szervezésében kell?
köszi a válaszokat
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
At4
tag
áh, semmi, csak hozom a formám legközelebb majd csak aug. közepe körül mehetek megbukni ... de 1 biztos, innentől minden sávváltás előtt át fogok lépni a fékpedálra (persze csak jelképesen) már azon gondolkozom, h következőre miért fognak meghúzni ;>
bandus: ezt orvosa válogatja h ingyen ad-e másik papírt, EÜ tanfolyamról pedig a helyi vöröskereszt-irodában érdeklődj. (egyébként azt a szart nekem is sikerült eltüntetnem. )
[ Szerkesztve ]
-
Troy.
addikt
Melyik az elérhető legújabb elsősegély tankönyv? Melyiket nyomják az iskolákban? üdv
.
-
bandus
veterán
válasz Manitou #7367 üzenetére
hát jah, 2009 februárjában kezdtem...
aztán lyan órarendjeim voltak, meg tárgyaim amik nem tették lehetővé, hogy vezetni járjak... múlt nyáron pedig nem maradtam itt bp-n.
holnap meg felhívom a házidokimat, hogy adna-é ingyé' egy ilyen papírost.
-
Manitou
veterán
-
Apollyon
Korrektor
Hi!
Kb ~2 óra múlva lesz a forgalmi vizsgám.. Kissé feszült vagyok, szurkoljatok!
Üdv#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
bzoley
veterán
válasz eddie17 #7384 üzenetére
Azt tudom, hogy hol, es mit kell majd csinalni, csak rendesen oda kell majd figyelni. Viszont az atlag 3-4 hiba/2 ora egyelore nem tul biztato. Persze ebben benne van az ut vegigpofazasa, es az esti faradtsag, mint zavaro tenyezok. Kis odafigyelessel talan sikerulhet. Kb. ket het, es kiderul.
-
bandus
veterán
ha 3-4 hibádvan két óra alatt, akkor 50 perc (vagy mennyi) alatt még kevesebb lesz. ez bőven jó szerintem. kivéve, ha ezek nagy szarvashibák, de csaknem
felhívtam a jogsis irodát, kaptam időpontot keddre az eü tanfolyamra... egyszer csak kibírom azt a 4 órát... pluszmegkérdeztem mi a helyzet az elhagyott orvosi igazolással, azt mondta, hogy jó esetben 2k-ért csinálnak nekem másolatot, rossz esetben új vizsgálat 6k-ért. remélem jó fejek lesznek holnap felhívom a dokit.
-
Apollyon
Korrektor
válasz V.Stryker #7381 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, de sajnos megbuktam
Tök jól nyomtam, aztán a Bartók Béla úton vissza kellett fordulnom a villamosnál, és kicsit túlmentem és már a záróvonalon fordultam vissza.. Ott volt tábla, amit másnak néztem, így benéztem, mert úgy emlékeztem, hogy nem lehet csak úgy az út közepén visszafordulni.. Hát lehet, nem tiltotta semmi.
Szóval ez bukta, annak ellenére, hogy még soha nem buktam semmiből... Nem érzem rosszul magam miatta meg semmi, ez kellett, hogy jobban figyeljek, és kevésbé parázzak. Amúgy tök jó arc volt a vizsgabiztos, remélem következőleg is őt, vagy hasonlót kapok.. Bár nem nagy rá az esély, mert az oktatóm mesélte, hogy egy gép sorsolja őket ki. Szerdán tudom meg, mikor lesz a kövi vizsga, már be van fizetve meg minden.. Elég szar amúgy hogy 11K, tavaly még csak 3,5K volt, de hát ez van...
Záróvonal, záróvonal.... Egyébként megdicsért a vizsgabiztos is, és az oktatóm is hogy milyen szépen vezettem, csak hát ugye benéztem az a záróvonalat... Nah nem baj, 2 héten belül újabb vizsga
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Apollyon #7389 üzenetére
Hát ez is olyan, hogy pl nálunk most felújítottak egy utcát és ott pl elfelejtették vagy ne, tudom felfesteni a szaggatottat a záróvonal mellé,hogy balra kanyarodj. Eddig lehetett ott kanyarodni, meg most sem látom értelmét,hogy miért ne lehetne, tábla se tiltja,meg egyébként ha ott nem kanyarodhatnál be, akkor jópár lámpán és k.rva nagy kerülővel tudnál arra menni....szóval én régi jó szokás szerint a mai napig ott becsapom, és ahogy elnéztem, más is. Szóval megesik még az is,hogy sz.rul van felfestve. De hát a vizsgán sajnos ezt nem mondhatod.
-
-
Kakumix
senior tag
válasz eddie17 #7384 üzenetére
Már csak azért sem jó a prohardveres statisztikát alapul venni, mert itt sok a kocka. A hülye autókban meg kormány és pedálok vannak joystick helyett. Bezzeg, ha joystick lenne, sokkal jobban menne az itt az országos átlagot tekintve erősen felülreprezentált kockáknak.
Legyen szép napod!
-
őstag
válasz Kakumix #7392 üzenetére
Ezzel azért nem értek egyet, mert nem a járműkezeléssel van a gond. Rutinvizsgán a nagy többség szó nélkül átmegy, és a forgalmi vizsgán se azért húzzák meg az embereket mert lefulladnak, vagy mert nem tudnak vezetni. A szabályok betartásával van a gond, ami joystickkal is probléma lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok