Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
huh siker
4 hiba, van aláhúzva
lassú haladás indokolatlanul(ezt tudtam is, de nem akartam gyorsabban menni)
kanyarodás-kivárás, asszem ez az volt, h megálltam stopvonalnál, majd elsőbbséget adtam és bementem a kereszteződésbe, és jöttek a zebrán ezért várni kellett
lassan regaál--passz
motor lefullad--egyszer sikerült, kis domb, én megálltam, majd nem adtam elég gázt az 1.4-es gázos lelkemnekamúgy aztmondt aa vizsgabiztos, h a legkönnyebbet húztam (pont ezt beszéltük oktatóval, ezt az utat), de el sem hiszem, h ez elsőre, eddig egyik vizsga sem ment elsőre, ez meg,,,
am csak 1 merőleges parkolás volt, két kocsi közé kellett volna, de sikerült beállni jó bénán, majd rájavítva egy kocsi mellé, de nem volt több hely a legszemetebb helyen...
meg persze az egy íven megfordulás...kb a feléig a torkomban volt a szívem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyomtató topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Saab, Volvo topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest