- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebron09
őstag
válasz
Sanyaaa26 #15163 üzenetére
Sajnos ez ilyen én is azt hittem hogy én fizetek akkor a saját tempómban haladjunk, aha a nagy l#&@. Nekik van minden tanulóra egy általános "menetrend" és mindenkinél azt alkalmazzák mert nekik így a kényelmes, nem az a terv hogy megtanulj vezetni nem azért tanulsz azt majd akkor mondhatod el ha majd magad vezettél már le legalább 1000Km-t. Csak arra van hogy kapsz egy kártyát hogy innentől fogva magad gyakorolhass.
Nekem vizsgán jófej vizsgabiztost fogtam ki, de az oktató annyiból segített hogy elindulásnál pl. ha látta valamit nem vettem észre kicsit lejjebb nyomta a kuplungot, de ennyi. Rásegíteni nem ajánlott a vizsgára mert egyrészt már el sem fogad(ják)hatják mivel szigorúan figyelik őket másrészt felnyomnak téged és ha jól tudom egy jó darabig utána nem is mehetsz vizsgázni azaz bukod a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest