- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
Ha nem baj nem olvasom végig mind az 1300 hozzászólást... valószínű felvetették már ezt a dolgot: nekem hiányzik hogy nincs vmilyen kedvencek mappa, vagy oldal ahova csoportosítaní tudnám a kedvenc topic-jaimat:DD ..és nem kellene órákig keresgélni..
-
Petisz84
tag
Szerintem királyság lenne ha ki tudnám rakni a kedvenc topic-jaimat egy helyre és nem kéne a fórum ''főtémái'' között ugrálnom. Egy helyen vannak az éppen aktuális kedvencek. Nem tudom h megvalósítható-e, csak beugrott. Ha hülyeség akkor bocsi!
-
Ha idezojelek vannak a topicnevben, amihez hozzaszolok, akkor jobb oldalon szetesik az ''uccso hszeim'' menu.
-
hungeek
senior tag
2x egymás után is ilyen hibaüzit kaptam:
Fatal error: Call to undefined function: tables_msgs() in /export/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_2_selects.php on line 1022 -
Biaggio
őstag
két problémám van, bár remélem csak nekem:)
egyrészt az utolsó hozzászólásaim oldalt furcsán viselkednek, a szöveg marad, de ''átlinkelődik'', tehát a régi szöveg és az új topikra mutat (remélem érthető voltam) Szerintem a bűnös a Ketyegő ''diplomatabomba'' topik, [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=38072&arc=f[/L], az idézőjel helyett oldalt egy csomó / jel van.
Másrészt minden új hozzászólásnál közli: a lap nem jeleníthető meg:( és erre az oldalra dob: http://prohardver.hu/rios3_redir.php?act=mymsg
Az én beállításaimmal van a gond vagy másnál is jelenkeztek hasonló tünetek?
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
...Nekem jobban tetszett hogy a hírek alatt volt a link a kapcsolódó fórumtémához. Meg hogy lehetett látni hány hozzászólás volt már. (Eleve nem kattintok rá ha még nincs hozzászólás, és én mondjuk csak olvasgatni akarok, írni nem.) Meg szóval így szépen végigolvasom a hírt, azaz leérek a lap aljára -- és akkor scrollozhatok fel a fórumlinkért.
(Bár tudom most szavam se legyen, eléggé elkanászodtam, nem is látni errefelé csak néhanapján... szóval csak megemlítettem :B) -
Som@
őstag
Az előbb egy ilyen hibaüzenetet kaptam:
c=''http://audit.median.hu/cgi-bin/track.cgi?uc=10619918415424&dc=2'' width=''1'' height=''1''> HTTP/1.1 302 Found Connection: close Date: Thu, 05 Feb 2004 08:26:41 GMT Server: Apache Location: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=38673&start=#msg11 Content-Type: text/html; charset=iso-8859-2 Set-Cookie: mymsgCookie=38673|18294|38533|31929|38443|38496|37310|35953|37543|32879; expires=Saturday, 06-Mar-2004 08:26:41; path=/; Set-Cookie: mymsglvlCookie=Freeware firewall kerestetik|Sony cdrw firmwaret keresek|OFF TOPIC 8|Megőrülök a telepített driver csak rendszergazdaként|Splinter cell\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'; expires=Saturday, 06-Mar-2004 08:26:41; path=/; -
hobizoli
nagyúr
Vki nyulkal a forummotorban, vagy ''csak ugy'' magatol general hibauziket oldalfrissites/letolteskor:o...?
hobizoli
[Szerkesztve] -
Ace
tag
Üdv!
Látom módosítottátok a cikkeknél a legördítőmenüt amivel lehet a cikk aloldalaira lépni szerintem sokkal jobb volt vastagított betütípussal... -
marcee
addikt
Miért tünt el a Hírekből a hozzászólások megtekinése? Az se volt rossz, hogy látni lehetett az eddigi hozzászólások számát.
Nekem nagyon hiányzik. -
jerry311
nagyúr
na mégegyszer.
pls tegyétek vissza a kereséshez a ''minden szóra'' és ''bármely szóra'' opciókat, mert így elég gázos bármilyen topic-ra vagy hírre is keresni. Ha meg megvan akkor pls mondjátok meg hol :)) -
b.bone
senior tag
most végre van blokk hogy lehessen látni 300-ig a hozzászólásokat. csak épp nemtudom a többit megnézni.:U
amugy azt nem lehetne hogy ne 300 legyen a max hanem pl egy ilyen hogy :''összes'' vagy hasonló? -
beeboy
addikt
csak hogy lássak
-
kamikaze boci
őstag
Szerintem valami történik a háttérben :DDD.
-
Superman
nagyúr
Most a végére dobott a témának, de ezek szerint most már nem lehet majd visszakeresni hozzászólásokat? Na mind1. :F
-
Superman
nagyúr
beeboy topikját Kalandor lezárta. De akkor, ha eltűnt a lapozógomb, hogyan nézzem meg, mit is reagálnaka többiek a hozzászólásomra? lehet, hogy az admin, vagy a moderátor lát mindent, de a mezei user nem. Szóval mi a helyzet?
-
beeboy
addikt
és hogy nézzem meg, kedves Kalandor!
-
Biaggio
őstag
Hol a lapozógomb??? :O
-
Mag
senior tag
Cookie-kj törlése után csak 30 hozzászolást jelenit meg egyszerre, a korábbi 300 helyett,akkor vhogy beállitottam 300-ra, de most nem találom, lehet lemaradt az uj PH!-rol?
-
Ace
tag
Miért van az, hogyha beljebb megyek egy fórumba úgyértem hogy mondjuk a 300 hozzászólásból a 200-adikat olvasom akkor eltűnik jobb oldalról a kereső mert nem a téma nyitóoldalán vagyok?
-
Egy-két soros hozzászólásoknál elég zavaró, hogy az aláírás nagyon magasra kerül, ''lebeg''. Gondolom azért, mert nem a HSZ-keret aljához, hanem a HSZ utolsó sorához van igazítva, non? Ezen lehetne valahogy változtatni?
-
WolfByte
tag
válasz
dobosrobert #1243 üzenetére
M O B I L ? :)
Jól át lehet vinni Symbian telókon egy rakat dolgot, mintha csak usb-stick lenne :D -
GuMipOkE
senior tag
Amúgy tetszik az új design... Grata!
-
GuMipOkE
senior tag
Lehet, hogy én vagyok vak a csipától igy 5 óra körül, de mér nem lehet hozzászólni a hirhez? Illetve miért nem lehet a fórumlinket elérni a hir mellett?
:F -
jerry311
nagyúr
Hát egy szempontból biztos visszalépésnek nevezném ezt a megújulást :DDD
A keresési opciók közül kikerült a ''minden szóra'' opció így most gyakorlatilag kihoz minden témát amiben szerepelnek a beírt szavak (mert ugye ''bármely szóra'' keres) :( -
marcee
addikt
(StyleXp-d van? Ha igen melyik verzió, melyik bőr, stabil-e?)
Témához:
Tudom, hogy kicsit durva ötlet, de hátha:
Most az új moderálási elvek mellett nem lehet-e véletlenül megoldani, hogy a moderátorok cimkézhessék a hsz-eket és a prouser! dönthesse el, hogy csak a témába vágó hozzászólások jelenjenek meg neki, vagy az OFF-ok is? -
crab
senior tag
Hello! Érdekelne, hogy várható-e a hírlevél újraindítása?
-
Bash
őstag
Találtam egy aprócska hibát a gépezetben, Attyo kolléga neve kétszer szerepel a listán:
[Szerkesztve] -
dobosrobert
újonc
Csá!
Nem tudjátok, hogy mi az: adatátviteli eszköz, öt betű, második O?
_ O _ _ _
Előre is köszi! :)
Robi
[Szerkesztve] -
bitfarkas
őstag
A keresőben (vagy a saját keresési eljárásomban) találtam hibát!
Rá akartam keresni a P4-es hűtők tesztjére,
beírom: P4-es - eredmény = 0
beírom: P4 - kihoz egy sor témát, de a keresett nincs közte.
beírom: hűtők - elsőként kihozza az ''Elit P4-es hűtők tesztje'' cikket, amit kerestem.
beírom: elit - eredmény = 0
Na most akkor kulcsszavakra működik a kereső, vagy minden a címekben, vagy a szövegben előforduló szóra, vagy esetleg hiba van? -
Sefter
veterán
moderálást a népnek topicomat lezárták... nem értem miért :(((
mindegy, szóval:
szeretném tudni, miért baj ha a topic-indító is tuná moderálni SAJÁT topic-ját...
---A moderálást a népnek... topicot én zártam le, ottani hozzászólásomban ezt jeleztem ([L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34324[/L], #6), mint ahogy azt is leírtam, miért: erre való a ''Javítsuk a Prohardvert!'', ennek új témát indítani felesleges. Ide beírtad a véleményedet, Parcinak írtál mélt, mégis háborogsz. Nem értem, miért. :F Üdv Ye_Nő--- -
lesaux
veterán
Mint ahogy az általános témák is külön költöztek a szakmai témáktól, nem lehetne a játékokat is száműzni?
Kicsit uncsi már, hogy tele vannak a szakmai részek NFSU-val, Need For Speeddel, FIFA2004-gyel, Morrowinddel meg hason lovakkal. :DDD -
hobizoli
nagyúr
Warning: Unable to jump to row 0 on PostgreSQL result index 8 in /export/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 236
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=33834&start=#msg2[/L]
hobizoli -
L3zl13
nagyúr
Lehet, hogy volt már valahol. Ha igen sorry.
Ha egy fórumban a 2. 3. stb oldalon szerkesztem a hozzászólásomat a MOD-dal, akkor a szerkesztés befejeztével a fórum első oldalára ugrik vissza.
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Egy dolgot nem értek. Miért nem lehet azt megoldani, hogy a linkelek valamit, akkor ne az elérési út legyen kiírva, hanem az amit én akarok? Letezik erre UBB kód is, mégpedig a [URL=webcím]amit-akarsz-hogy-kiírjon[/URL]. Nem lehetne ez belerakni az elérhető kódok közé?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Dejó, lehet módosítani a saját hozzászólást:)
Grats:)
Eddig is tudtam, hogy jó a php, de most:DD -
meg van már az uj szerver?
csak mert látom, bolhászkodtok a forummal. :)
[Szerkesztve] -
válasz
Terminátor 4. #1223 üzenetére
Nem értek veled egyet, amint megjönnek a sajtóközlemények, mennek ki a hírek. Napi 8-10 hír pedig most is van, esetleg egyes napokon picit kevesebb. Azért figyelek majd...
-
jerry311
nagyúr
Ez a topik pont jó lesz
Van itt egy kis bug, akkor is kapok levelet az uj hozzászólásról, ha ÉN írtam. Ez ugye jó mert működik az email küldés. Viszont nem jó mert tudom, hogy új hozzászólás volt, hiszen én írtam. Nos? -
Pet_i
senior tag
válasz
Terminátor 4. #1223 üzenetére
Ezzel mostanában én is kezdek egyetérteni.
Kicsit el lettek hanyagolva a hírek. :( -
Sziasztok!
Volna egy javaslatom, hogy mivel javítsuk a PH!-t. Lehetne a Prohardver felirat alá/mellé/bánoménhová csak észrevehető legyen, egy Boldog névnapot kívánunk ''XY''-nak. Ha már volt ilyen javaslat, akkor erről ennyi.
Viktor -
lesaux
veterán
a https-t miért nem alakítja linkké a [L ]?
-
Terminátor 4.
tag
Lehet, hogy meg fogtok ezért kövezni, de mióta főszerkesztőt váltottatok, csak még kevesebb hír van, még később jönnek, és még érdektelenebbek ezek a hírek. Azt persze nem tudhatom, hogy nem éppen az IT-szerktor pang már másfél hónapja, és talán ezért nincsenek hírek.
Viszont régebben a HWSW-n megjelenő hírek csak egy nap késéssel értek át a prohardverre, most meg már néha 2 napot is késnek.
Ráadásul sok mp3 lejátszós és ehhez hasonló hír van, ami önmagában szintén nm baj, de úgy érzem, ha bekerül egy ilyen hír, azzal le van tudva az arra az órára kötelező hírbeírás, és ezzel a rendesebb hírekről marad le a nagyérdemű.
Tudom, hogy lehet ellenpéldákat mutatni, de én régi prohardver olvasó vagyok, és emlékszem arra, amikor nem ilyen volt a hír rovat. -
karib
addikt
-
hobizoli
nagyúr
Parci, nem lehet kiirni azt megint, hogy perpill hanyan sasoljak az oldalt?
Abbol lehetne kovetkeztetni, hogy sokan olvassak az uj cikket -mint anno az A64-st-, vagy ha nem, akkor vmi mas gond lehet....csak mert olyan lassu most egy oldalaletoltes, hogy az vmi iszonyu...vagy akar vmi %-s terheltsegi izet kirakni, vagy vmit
:DD
hobizoli -
Som@
őstag
válasz
burgatshow #1217 üzenetére
Mit? :D
-
burgatshow
veterán
Látod???
-
burgatshow
veterán
Parci:
Amikor valaki hozzászól egy topikhoz, megnézhetné a php, hogy hányszor nyomták meg a gombot, mert elég könnyű 2-3-akat küldeni!! Nem tudom érted mire gondolok. :DDD -
burgatshow
veterán
Parci:
Amikor valaki hozzászól egy topikhoz, megnézhetné a php, hogy hányszor nyomták meg a gombot, mert elég könnyű 2-3-akat küldeni!! Nem tudom érted mire gondolok. :DDD -
Troll
tag
Háhá, csak összejött, hiába próbált a rios ellenállni. :)
-
Troll
tag
Érdeklődnék, hogy ti hogy találtok meg egy bizonyos témát?
Tudom a címét, tudom, hogy melyik kategóriában van, sőt, én indítottam, de annyira le van csúszva, hogy fingom sincs, hol is lehet pontosan. Szeretnék hozzászólni, de így bajos... -
batya
csendes tag
Heló
Írjátok már meg, hogy a részletes kereső, és az okos hírkereső csak nálam nem működik? Sztem nálam a RI/OS R3 óta nem megy.
(vagy én vagyok a láma :F ) -
Robiba
tag
Utolsó saját hozzászólások listája....
Nem tudom, hogy csak gyökér vagyok és nem találtam, de nekem nagyon hiányzik egy ilyen lista (saját célra), már pár nappal a regisztráció után is. :O -
ranger
csendes tag
Két kérdés:
1. Ha valamelyik fórumtémát kiválasztom, akkor az aktuális téma miért comboboxban van, ha úgy sem lehet másikat választani:P
2. Nem lehetne visszahozni, hogy ha be vagy jelentkezve, akkor a fórum megjelenítése testreszabható legyen:U
Pl.: régen volt hogy be lehetett állítani a megjelenítési sorrendet és azt, hogy mennyi hozzászólást akarok látni egyszerre:C (Csak egy kis ORDER BY meg LIMIT nem?) -
Szalma
őstag
(Csodálatos! Tüneményes! Ja, gyors is a PH!. Ismét... HW csere volt éjszaka?)
Szeretettel:
Szalma -
zsborbas
aktív tag
Parci: mióta a szervert kicseréltétek, a képek a 8082-es portról töltődnének le. Sajnos a munkahelyemen tűzfal mögül és proxyn keresztül netezek, nincs lehetőségem semmilyen konfigurálásukra. A képek nem jelennek meg, és elég hülyén mutat az oldal nélkülük. Ez a 8082-es port átmeneti állapot vagy véglegesen így marad a dolog?
-
klepto
addikt
Egy fályó, és zavaró válltozás ellen kívánok szót emelni!
Mióta a ''nagy'' szervercserétek volt, vagy talán az új főszerkesztő megjelenése óta :(((
Nem lehetne visszállítani e téren a régi állapotokat, szokásokat? :U -
WolfByte
tag
Építő jellegű ötlet:
1) A megjelenített user adatlapján megjelenhetne hogy utoljára mikor/melyik topichoz szólt hozzá
2) Usernév szerinti kereső jó lenne, annyira nem terhelheti le a szervert
Hajrá(f) :)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest