- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
napos2600
tag
kijavitottam a smile-t csak valakinek ki kene cserelni... :)
:D -
Nimrod
addikt
:C
-
Shim
őstag
Azé szvsz nem nagyon fogják ezt a szmájlit használni. legalábbis annyira h ezt az icipici ''hibát'' ki kéne javítani. de azért örülünk h ilyen szemfüles vagy :C
Viszont a nyelvnyútogatós szmájli kódját igazán ki lehetne cserélni a valós megfelelőjére, szóval ne a kacsintós legyen a '': P''
ja és még mindig poll poll poll -
Panther
HÁZIGAZDA
Amúgy ennek a smileynak: :U a száján a kis felfele hajló részt át kéne rakni a szája túloldalára, mert így alig látszik hogy az ott egy kis mosoly, mert ott már olyan sötétzöld az ipse feje :U
-
tildy
nagyúr
SZívesen felajánlom a Chaintech lapom a prohardvernek egy tesztelésre, feltéve ha éppségben visszakapom.:))))
-
lesaux
veterán
válasz
óóó Zsanett! #787 üzenetére
OFF:
Jó a neved. A BB1-es időkből való? :C -
neduddki
nagyúr
válasz
óóó Zsanett! #783 üzenetére
HI!
El vagy kesve! nec-eket ajlottam tesztre mar vagy fel eve, de a qtjat sem erdekelte! Hat ez van! asztan egereket, bill-t, de hat nem kellllll
udv
neduddki -
óóó Zsanett!
tag
...és a házigazdák vajon elolvassák-e ezt a rengetg hozzászólást?...
Remélem igen, szertnék egy megerôsítést ebben, MOST! -
KovacsUr
addikt
Jó lenne, ha a kereső nem venné figyelembe az ékezeteket (vagy ez beállítható lenne).
-
óóó Zsanett!
tag
Hogyne lehetne rajta javítani!
Például kicsit lehetne rajta több teszt! Leginkább a TFT-k terén. Nem tudom
miért nem tudják mások (is) felajánlani a cuccaikat egy röpke ismertetésre vagy
tesztre. Ha nekem holnap megérkezik az Acer AL732-esem (16 ms, S-video), bátran
felajánlom, egy röpke bevizsgálásra - akár MLacinak is (igaz nem ismerem ôt).
Sôt szerintem egy ilyen tesztet akár nálam is le lehet bonyolítani. Windózom
van, játékom van - ha áram van, minden van...
Ez sokkal járhatóbb útnak, mint hogy várjunk újabb hónapot, hátha megint
valamelyik bolt felajánl tesztre egy képernyôt.
Tegyük össze amink van, és akkor egyszer?bb és könnyebb lesz vásárláskor a
döntés...
Én például a látatlanba rendelt TFT-mrôl csupán egy 2 centis fotót és néhány
m?szaki adatot láttam, de ebben a bizonytalan világban nem tehettem mást, mint
hogy (iagzi hozzászólások hiányában) megrendeltem... -
elmo
aktív tag
Szerintem ez az állleesős (szépen magyarul, 3 darab ''l'' betű) smiley eléggé szétszedi a fórumot; inkább csak símán szemmeresztő lenne használhatóbb, nem? Amúgy találtam egy szvsz nagyon klassz röhögőset:
-
renegade
aktív tag
Vmi reakció a csodálkozó szmájlis felvetésre? :F
Most, hogy az állzuhanós fejet (egyébként szerintem nagyon helyesen) kivettétek, különösen időszerű lenne. -
tildy
nagyúr
Van egy ilyen me45s topic, utolso hozzaszolas 15.26kor volt, megis elorebb adja, mint jopar forumot, amihez alig 10 perce szoltak hozza.Miert?
-
Panther
HÁZIGAZDA
A [L]http://prohardver.hu/rios2_hir.php?id=3580[/L] hírnél rá akartam kattintani felül a szerző, kentaur nevére, de popup ablak helyett ''Hiba az oldalon'' jött. Küldtem volna neki mailt a hírben talált egy apró hibával kapcsolatban. Bár még lehet hogy meggondoltam volna magam. Szívesen odaírom a kapcsolódó fórumba, javítás után törölhető a hozzászólás is ha zavaró, de nem akarok ezért belépni freemailre, (KUKAC)-ot meg (PONT)-ot cserélgetni, megírni a levelet és elküldeni...
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Cathfaern #768 üzenetére
A legszélesebb 56 széles, a legmagasabb meg 63 magas. És egyik sem okoz problémát.
De mondjuk az enyém Adiénál nem magasabb, mindössze 4 pixellel szélesebb, nem hiszem hogy ez akkora gáz lenne... nézd meg azok hozzászólásait akiknek baromi hosszú nevük van (space nélkül), az jobban meglátszik mint amennyire ez látszana. -
drwho
tag
Hi!
Nem tudom volt-e már róla szó, de egy hírlevél funkció néha jól jönne.
mindig küldenétek az aktuális fontosabb híreket emilben.
Sajna most nem nagyon tudok a nyáron gépközelben lenni, ha igen akkor sem sokáig, és jól jönne ha megkapnám emilben az új dolgokat.:P -
renegade
aktív tag
ehh, te aztán készültél... :)
Konstruktív hozzászólás:
T. Házigazdák,
Látom bekerült pár új szmájli, nagyon jó mert valóban szükség volt rájuk. Ketten ismerősek a hwsw fórumáról, nem tudom onnan vannak-e, mindenesetre lenne ott még egy, melynek importálását kérem fontoljátok meg, mégpedig az a kék szemvillogtatós fejecske. Sajnos csodálkozós szmájli abszolut nincs a PH!-n, pedig nagy szükség lenne rá!
előre is kösz,
renegade -
Panther
HÁZIGAZDA
Legújabb panther.gif már csak 630 byte! Igazán nem nagy! Még ennél a boszisnál is jóval kisebb :)
-
-
Panther
HÁZIGAZDA
Miért logol ki engem a szerver fél percenként? Elletüntetés? :D
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
klepto
addikt
Látom eltünt a lila pofa, ez jó :DD
Még egy-két kérés :( Kérünk még fejeket, extrémeket, egyedieket, mókásakat, szépeket, és randákat, amik jobban tükrözik a tagok lelkét, és azért, hogy ne legyen anyi egyforma pofa :P
OFF
Ez egy petíció volt :U
ON -
Redreamer
tag
Akkor azt mondom b*sszátok meg! Nincs kedvem egy 30 perces munkáért pénzt kiadni. Így is eleget költök a gépre! De annyian megszívták már hogy ők rakták össze a gépet. A legrosszabb: Codogen táp Amd-s konfig.
-
PeliScan
addikt
Mongyuk a kiírtott heylett egy efféle..?
[L]http://www.nexus.hu/peliscan/lol.gif[/L]
ha ezen múlik, gyorsan megcsinálom PH!-háttérrel is. :)) -
LukE
veterán
válasz
Redreamer #734 üzenetére
menj át valami proci/alaplap/hűtős topikba, és ott próbálj meg keresni, annyira nem veszélyes.
Tulképpen ha nem cseszel el semmit, akkor nem lehet semmi baj:)
Procit 1 féle képpen lehet berakni. Szilikont a proci magjára vékonyan. Hűtőt is, csak kicsit oda kell figyelni, és akkor nem lehet azzal sem baj.
Tovább meg ugyan olyan, mint bmi más gépnél
tildy: ott van az:DD -
tildy
nagyúr
Vagy mégse :w
-
tildy
nagyúr
:W
Nem tünt el csak átalakult -
Redreamer
tag
Tudom hogy lamer a kérdés de nincs valami számtech szervizes vagy szakember csávó Veszprém környékéről aki foglalkozik gépek összeszerelésével??? K**vára nincs kedvem elbaszni a gépem és szeretném ha valaki megcsinálná nekem.Számtech boltban is mondták, hogy az AMD-s konfigok összerszerelése macerás és sokszor fordulnak elő végzetes hibák! Sajna nics elég bátorságom hozzá így inkább valami szakemberre bíznám aki garit is vállal érte ha esetleg elb***ná! Ha van ilyen vállalkozó ember akkor írjon! Thanks
-
PeliScan
addikt
És müxenek az aktívok, meg Panher is mosolygós lett (legalább is a képen)
-
LukE
veterán
eltűnt a :))
-
PeliScan
addikt
Meghaltak a lila szmájlik. :C
-
PeliScan
addikt
Nee, légyszi, ne kínozzatok! Egy linket még csakcsak kibírok, de KETTŐT? Argh... vendetta lesz itten, émmá látom! :C
-
guess.who
senior tag
válasz
PeliScan #703 üzenetére
Mint némelyik filmben, mikor a jófiú ''elemezgeti'' a videokat (pláne VHS-t), és talál egy 10*10 pixeles kis piszkot, majd két kattintással képernyőnyi méretűre nagyítja, és tűéles, felismerhető arcot láthatunk rajta... Az tényleg izgi. :DDD Hogy is volt azzal a lánykával a kedvenc topicodban, aminek most nem ugrik be az azonosítója, de megmondhatnád?! (Ez volt a reklám helye. :t)
-
LukE
veterán
szarazIE:)
//egyébként nemlátom, miért nem működik -
Panther
HÁZIGAZDA
Amúgy Parci, egész jó arcképet választottál nekem. Lehet hogy meg is tartom.
-
Keitaro
addikt
Nekem hiába kattintok rájuk nem történik semmi. Mintha ott se lennének. Se az aktív témák, se a felhasználók
-
klepto
addikt
Látom valaki megfogatta párunk tanácsát, miszerint új vigyorpofák kellenek :DD
Ez tapsot érdemel :U -
JC
tag
Miért nincs még mindig Aktív témák:F
-
LukE
veterán
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=16152&start=0#msg52[/L] :)) )
-
PeliScan
addikt
Ugye? Majd én leszek a képkonvertátor-hadtest rajparancsnoka. :)
''Uram, engedélyt kérek a jelentésre, uram! A katonák igazolványképe sikeresen 1 bitesre degradálódott, és a sharpen effektnek köszönhetően felismerhetővé vált még 101*65ös felbontában is! Engedélyt kérek a lelépésre, uram!'' :)
Hehehe. :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged