- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Bencom: haverod próbálja meg ezt beírni a böngészőjébe: 212.52.166.68 , ha így se jön be neki a ph akkor nem tudom mi lehet majd kitaláljuk, ha bejön akkor haverod (vagy szolgáltatója) DNS szerverével lehet gond.
MOD: 2000, lassan új topic nyílhat? ennyi javítani való azért nem volt :)
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
www.prohardver.hu
Így próbálkozott...Nekem azt mondta(szomszéd),hogy bármelyik honlapra fel tud lépni, csak a PH!-ra nem. De enm csak a fórumra, hanem egyáltalán.
De én személyesen nem láttam, csak azt tudom, amit ő mondott, és kérte, hogy tegyem szóvá...
Előre is kössz!
Gabmit:Azért írtam a bicajhoz, mert be akartam tenni a topicot az utolsó tíz közé, és nem akartam teljesen hülyeséget írni, mellesleg ezt írtam hamarabb... -
Ha a honlapot sem látja a prohardver.hu címen, míg az r3.prohardver.hu címen bejön rendesen, annak a dns-cache-ekhez van köze, és az ma már nagy bajnak számít: látnia kéne a PH!-t.
Ha látja a prohardver.hu címen az új PH!-t jól, viszont a fórumba nem tud belogolni, annak a cookie-khoz van köze.
Kérek szépen pontos visszajelzést és leírást, hogy mi most a hiba, nagyon fontos! -
Bencom
senior tag
EMBEREK!
MŰXIK!
Parci az isten!
Nekem ebben a pillanatban kezdett működni, de egy haverom nem tud belépni a Prohardverre(a honlapra se[Tibi98]).Minden más megy neki.
Köze van a cookikhoz?:F -
Köszönöm, köszönöm... (müxik) :P.
-
Tekertem egyet az uccsó hozzászólásokon...
-
Calogero
addikt
Az e-mail kuldes se megy, hiaba be van pipalva.
-
Bencom
senior tag
Hajrá Proharver!
Egyébként még most se megy!:O -
[amne]
senior tag
Itt is egy teszt
-
Feladom átmenetileg... valami nem OK a cookie-kal, nem tartják meg az értéküket rendesen :(.
-
Újfent...
-
Tesztke...
-
És bugos, tényleg :(
-
Globálisan ''töröltem'' a cookie-kat...
-
-
joe69
senior tag
lehet hogy mar volt t-ma, de megkerdeznem hogy privat uzenomotort nem akarnatok beepiteni a forumba?
-
-
Bencom
senior tag
Na, most csak annyit értem el, hogy minden hozzászólás előtt külön be kell lépnem...
Ja és egyetlen utolsó hozzászólást mutat, és a látható hozzászólások száma is 50-ről(én állítom be), mindíg visszaugrik harmincra...
Na aszt most mi van? -
Emberek!
Ma éjfél körül elvileg véget kell érnie a dns-mizériának, és így az ''utolsó hozzászólásaim'' és a ''login'' parának is itt a site-on. Elvileg hibátlanul kell majd mennie a prohardver.hu címnek is, nem kell többet az r3.prohardver.hu címet használni.
Úgyhogy holnap reggeltől már minden olyan baj, ami múlt héten még nem volt, bugnak számít... -
Sokszor van szó csere-beréről is; azt az eladásba vagy a vételbe tennéd? :( (A legtöbben mindkét helyre feladnák.)
Amúgy engem már ez a huszonvalahány témakör is erősen zavar, benne különösen a 4-4-7 témakörrel rendelkező ''tömeg''témakörökkel. Megértem, hogy partnerlap, meg minden, de ezzel a számomra lényegesebb témakörök kerülnek lejjebb a fórum nyitólapján. -
tildy
nagyúr
Jó lenne a hardverpiacot eladásra és vételre szétszedni, nem?
-
Gambit
őstag
Nem annyira, csak már ''ismerem'' Bencom-ot. De gondolom Te is belefutottál már a pályafutásod során... ;]
Szerk: A Windows XP-s topicját szerintem zárhatnátok, már semmi többletinfó nem fog születni szerintem. A pontos címét nem tudom, de valami olasmi, hogy nem jó az XP...
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
Vazzzzzz.....
Segítség!
Ez egyre durvább!
Most valahogy így néz ki:
Javítsuk a Proharvert(a továbbiakban ''x'')
x
x
x
Lámatopic(a továbbiakban ''y'')
y
y
x
y
x
y
x
És nincs tekintettel a tíz hsz-re...
Ja, és hogyha kilépek és belépek, akkor olyan sorrendben jön fel, mint a frissírés előtti utolsó napon, de az a sorrend sem jó:(((:((:((:O:Y -
Bencom
senior tag
Ja, és még mindíg fennál a probéma!:O
Mod:Sőt!
Most úgy írja ki, hogy:
Javítsuk a prohardvert!
Javitsuk a Prohardvert!
...
...
...
...
...
Javitsuk a Prohardvert!
Egyre jobb...
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
Nna! Úgy látom nem csak én nekem vannak bajaim...:)
-
hm
aktív tag
Probléma: Utolsó hozzászólásaim:
P3-bazár
Eladó monitorok
Ha rákattintok a monitoros linkre, bejön egy 850-es fcpga-s p3-as topic. Nem értem miért. -
Calogero
addikt
E-mailba nem kapok ertesitest ha uj hozzaszolas van a topicba, hiaba van bepipalva.
-
Calogero
addikt
Ha az utolso hozzasszolaim kozul barmelyikre is kattintok akkor mindig a forum fooldala jon be. Es mindig csak 1 jelenik meg a 10-bol
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Adatlapom bizar elegye két egymástól kb. 2-3 hónap távolságra lévő verziónak: konfigom a ''IRC nick/cím'' és ''WWW cím'' kategóriákba van beírva, mint a ''Konfig'' kategória elött volt, de az aláírás, az amire a múlt héten változtattam.
Ahogy most gyorsan megnéztem, másnak sincs kitöltve a konfig.
Írjam át újra, vagy ez csak az átállással járó, rövididejű probléma? -
Bencom
senior tag
Van egy problémám: most léptem fel a felújítás óta először, és ha rákattintok a tíz régi hozzászólásból a legalsóra, akkor bejön.Ha írok, akkor felugrik első helyje, de ha az új legalsóra kattintok rá, akkor is az jön be.
Mire erre rájöttem...
Miért van ez, és mit tudok kezdeni vele?:F -
perempe
veterán
P4/más hűtők tesztjénél szerencsésebb lett volna a következő megoldás: C/W konstanssal megadni a hűtő tulajdonságait - esetleg változtatható fordulatszám esetén több konstanssal. Mesterséges (, nem processzor általi) terheléssel a teszt is egyszerűbb lett volna...
Ilyesmire gondoltam:
[L]http://www.overclockers.com/articles373/p4sum.asp[/L]
Elég lett volna leírni táblázatban, hogy melyik processzor mekkora hőt ad le (, esetleg hogyan változik ez a feszültség/órajel emelésével ez az érték.)
Kár, hogy a olcsóbb/drágább hűtők között nem volt átmenet. -
Sanya
nagyúr
vagy el lehetne költöztetni a hardverpiacot egy teljesen más oldalra. szinte az a hozzászólásgenerátora a fórumnak. most pl ilyet láttam: eladó egy 100 g-os nyaklánc.
lassan ez jön: balatoni nyaraló jutányos áron, vagy kispolszkimat 80.000-ért.
vagy a hardverpiac csak egy üzenőfal lenne, ahova mindenki kirakhatná, hogy mije van eladó. ha eladta törlik(most tényleg mi értelme a 2 évvel ezelőtt eladott cuccok fórumait őrizni?
és az üzenőfalhoz nem lehet hozzászólni, hanem mailban érintkeznek az illetők.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
esetleg hasonlóan bal oldalon a piac meg az általános legfrissebben hozzászólt témái rész is lehetne hosszabb.
-
Flashy
veterán
nem lehetne a jobb oldalon a recently used topikok listája hosszabb? ugyis olyan magas az oldal, elférne oda még.
-
jeges
senior tag
az normális, hogy egy fórumtagot kétszer látok az aktiv tagok között? :F
ilyet eddig nem tapasztaltam... :U -
CWorm
aktív tag
Na most mivan?
Délelőtt is prohardvereztem, délután is.
Este van. Minden beállításom visszaváltozott defaultra, és jobb oldalról eltűntek a linkek a Legutóbbi hozzászólásoktól.
?Miért? -
Sanya
nagyúr
Az opera raggel a bal alsó sarokban kijelezte, hogy új hírek van a Prohardveren. Ez a ti érdemetek, vagy az operáé(szerintem e tietek, mert a többi általam látogatott oldalnál nem írta ki--origo--index--)
-
-
mormota
senior tag
hály mindenki, főleg parci!
arra gondoltam, nézegetve az arckép request topikot, hogy nem lehetne-e berakni közösbe az ott felbukkanó arcképeket?
esetleg azokat amik kedves fórumtársam (bash) oldalán találhatóak.
tudom ekkor elmenne ezen egyedi arcképek varázsa, de legalább bővülne a kínálat -
Sanya
nagyúr
már pár topicban jeleztem, és nem is az volt a megfelelő helye a hozzászólásomnak, de jön a nyár, és pár ember azzal kezd szórakozni, hogy nyit mindenféle fáradtgőzös topicot. kicsit már fárasztó. másik:mindenki minden hülyeségnek új topicot nyit. főleg az újoncok. a regsiztráláskor lehetnének kérdések, amire az alapelvekből meg lehetne tudni a választ.
pl feldobódna a srácnak regisztrációkor az alapelvek
elfogadja, ok. utána pár kérdés. ha bajom van a legújabb csilli villi 9600SE-vel, nem megy elég gyorsan, mit csinálsz?
és ott lenne 3 -4-5 válasz, amit kiválaszthat
pl:
nyitok neki új topicot
beírom valahiova és kész
megkeresek egy hasonló topicot és beleírom
uppolok mint atom
legalább valami, hogy mit nem szeretnétek, talán lehetne valami halovány eredménye.... -
Sanya
nagyúr
válasz
Drótszamár #1932 üzenetére
7.51-et szedd le. igaz, csak angol, de jó, és nem csúszik semmi
-
Bencom
senior tag
válasz
Drótszamár #1932 üzenetére
Ennek semmi köze a kérdéshez, de honnan van a neved?
Én a biciglit hívom így. -
Drótszamár
őstag
Opera 6.04 alatt a jobb felső banner le van csúszva kb 1 centit. A menüpontokra nagyon nehéz rákattintani (az alsó néhány mm ''él'' csak). Magasabb verzióju operánál is van ez? Ha nincs szóljatok, és frissítek. (bár úgy a szívemhez nőtt)
-
chicken
senior tag
Nekem is van, de ez mintha régebbi hiba lenne, már egy ideje így van.
Meg olyan is van, hogy kiválasztom, mekkora blokkot szeretnék látni, erre visszaugrik ide:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php[/L]
Meg topikbelenézéskor néha lenyiszálja az első hozzászólást, és a Fáradt gőzben szétcsúsznak az oszloszélességek. De ez csak mostanság, és csak a Mozillában. Gondolom, majd meg lesz kalapálva előbb-utóbb. Azért még mindig elég jó:) -
Helló!
Nem tudom, hogy másnak is előjött-e az a hiba:
Jobb oldalon ugye ott van egy rész, ami mutatja azokat a topicocat, amiket utoljára hozzászoltál, ez király. Csak most úgy működik nekem, hogy ha hozzászólok vmihez: Mutatja 1-t... 2-t, után ha ki kéne írni mégegyet lenullázódik :(. Utána megint 1-t...2-t...semmi.
Közben nem törlöm a cookiekat. Csak nálom van ez? -
micro
addikt
Nem tudom, hogy írta-e már valaki, de az jutott az eszembe, hogy hasznos lenne, ha lenne egy olyan opció is, hogy akkor kérek egy mailt, ha az én üzenetemre válaszoltak a témán belül. :F
-
b0unCe
aktív tag
Jo otletnek tartanam ha minden nick, es avatar kep alatt megjelenne a ''hova tartozas'' :D marmint a varos (bp eseten kerulet is) ahol lakik az illeto.
hw piac nal jonne legjobban. es meg masutt se elhanyagolhato a segitsege. -
Notes
senior tag
Nekem ez az ''utólsó hozzászólásaim'' c. szekció elég érdekes működik. Néha semmi sincs benne, néha meg tele van rég elfeledett topikokkel. Először azt hittem, hogy akkor teszi ide az adott topikot amikor valaki hozzászól. De nem sikerült ilyen, vagy bármi más törvényszerűséget felfedeznem. Másnál is ez a helyzet?
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Cathfaern #1919 üzenetére
Ha egy moderátor arra jár, akkor azt is észrveszi ha az illető egymaga upolgat, meg azt is ha két néven teszi ugyanezt. A ''max 3 hsz egymás után'' módosításnak annyi értelme lenne, hogy nem kell moderátor az upolás ellen, automatikus a dolog. De ezt az automatikát sajnos ki lehet kerülni, nem is nehéz.
(A másik dolog: ha egy nap megnyitotta a topikot az illető, majd 2szer upolt, és senki más nem szólt hozzá, akkor be is telt a limitje. De holnap is ő lesz az utolsó 3 hozzászóló, meg holnapután is... ezt mondjuk még meg lehetne oldani, a kikerülhetőség a nagyobb probléma.) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Panther #1918 üzenetére
Azért az elég látványos, ha mindig ugyanaz a pár ember szól hozzá a 3. után, s ráadásul az a pár ember mindig csak ilyen uppolós szerepet tölt be :P (IP címről nem is beszélve) Ha meg képes rá, s azokkal az emberekkel is hozzászól egy csomó mindenhez, csak azért, hogy ezt leplezze, akkor meg megérdemli, ennyi előnye lehet :D
-
Sanya
nagyúr
az upok megoldására egy lehetőség:
egy fórumhoz egy felhasználó egymás után(pl övé a 18., 19., 20.) max 3x szólhatna hozzá. 3 hozzászólás egymás után mindenre elég mivel mostanában kapunk +8 perces szerkeszthetőséget.(még az upra is elég, hisz napi 2 megengedett talán?) -
Bencom
senior tag
Figyu! Egy kérdés:
Nekem tetszik ez a fej, meg minden, de nagyon elszaporodtak most az újoncok körében, és eddíg úgy olvastam a topicokat, hogy megkerestem az utolső ördögfejet, és onnantól olvastam tovább, de már anyi van, hogy mindíg belekavarodok.
Szóval azt akarom, hogy kicsit alakítok rajta, beteszem magamnak, de úgy, hogy csak nekem legyen ilyen.
Hogyan tudom ezt megoldani?
Légyszi segítsetek...(vagyis!) -
ToBeY
nagyúr
Nekem elég sokáig töltődik be az oldal és a fórum is ez mitől lehet?Nem modemmal vagyok:D
-
KovacsUr
addikt
Ebben a topicban a megszokottnál is érdekesebb a hozzászólások számozása és időrendje (legalábbis nálam): [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=63138[/L]
-
Biaggio
őstag
Ez a topik (plexi karcmentesítése) [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=62965[/L] nálam kiakasztja a böngészőt:( Minden más remekül megy:) Hol a hiba:F
-
VladimirR
nagyúr
juhej, ujabb epito jellegu otletemn tamadt, s kozze is teszem, hogy jol el lehessen kuldeni mindenhova, hogy minek csinalok Parcinak, meg az egyeb capslock-soknak mindenfele plusz munkat:
tehat nem lehetnek kezdeni valamit a lejart szavatossagu piacos temakkal
bennem ket dolg merult fel: amit eladtak, megvettek, elcserelte, meggondoltak, azt lehetne totolni (nem zarni, torolni), mert:
-takaritani jo:DDD
-minek archivum?
-lassitja a PH!-t
-neheziti a keresest - multkor is, mikor valakinek be akartam linkelni a 160GB es folotte topicba az ezzel a temaval foglalkozo topic-okat, majd agyverzest kaptam, mikor meglattam, hogy a kereso a ''160 gb'' szavakra adott vagy 1e6 (jo, annyit nem, csak tulzok) talalatot (barton 2500 meg rosszabb)
masik otletem, ha a fenti nem megvalosithato (belatom tenyleg tul nagy munka vegignezni mi kell meg es mi az ami mar nem egy ekkora, ilyen jol porgo piacnal), akkor a keresopbe lehetne tenni egy olyan ficsort, hogy mondjuk lehessen csak a piacon, meg csak ott ne keresni
na egyelore ennyi, majd meg jovok es farasztom a jonepet...:DDD -
Honnan
csendes tag
Ohh elnézést, nem vettem észre :)
-
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Crucial 240GB SSD eladó
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest