- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Bencom
senior tag
www.prohardver.hu
Így próbálkozott...Nekem azt mondta(szomszéd),hogy bármelyik honlapra fel tud lépni, csak a PH!-ra nem. De enm csak a fórumra, hanem egyáltalán.
De én személyesen nem láttam, csak azt tudom, amit ő mondott, és kérte, hogy tegyem szóvá...
Előre is kössz!
Gabmit:Azért írtam a bicajhoz, mert be akartam tenni a topicot az utolsó tíz közé, és nem akartam teljesen hülyeséget írni, mellesleg ezt írtam hamarabb... -
-
KovacsUr
addikt
Ha ismert a probléma, bocsánat... a kereső mégsem műxik (legalábbis nem úgy, ahogy szeretnénk, hogy működjön).
Az oldalon belüli kereséskor csak a beállítások szerint megjelenítendő első oldalon keres a témában (azaz pld. ha a beállításunk ''lefele 50 hozzászólás'', az utolsó 50 hozzászólás között keres, függetlenül attól, hol vagyunk éppen a témában, ha ''felfele 100'', az első száz között, stb.) -
-
Sam
csendes tag
Régi szép időkben komoly, kimerítő tesztek olvasása közben igen humoros megfogalmazású szövegrészen átjutva, könnyes szemmel visszagörgettem a lap elejére, és ott oda volt írva: szerző: Parci. Manapság enyhe mosoly suhan csak át orcámon, és még oda sem az van írva, hogy szerző: Parci. Hát milyen dolog az ilyen?! :))
-
-
VladimirR
nagyúr
hagyon szep lett...
mellesleg a temak archivalasarol lenne par kerdesem, ha semmi kozom hozza, akkor elnezest
1. miert kerulnek archivalasra a temak?
2. mi is torteni ekkor veluk?
3. mennyi ido utan tortenik ez?
4 azt tudom, hogy az arc=t az archivalt tema, de mi az az arc=f ?
kosz -
tomcs
őstag
az tervbe van veve hogy a cimsorban kiirja az aktualis topik cimet? regebben igy volt es nekem elegge hianyzik. igazan jo mondjuk ugy lenne hogy elobb a topik cime, valahoy igy ''Javitsuk a prohardvert - PROHARDVER forum'' vagy legalabb roviditve a cimet pl ''PH - javitsuk a prohardvert - PROHARDVER ...'' mert sokkal jobban lathato lenne sok ablak vagy sok tab eseten is hogy eppen milyen topikok vannak nyitva.
masik regi nagy bajom a forum autorefresh, javaban olvasom a topikot es egyszercsak elkezdi frissiteni, ettol en szemely szerint falra tudok maszni. tudom hogy masok meg szeretik ezt a ficsort, nem le7ne legalabb kikapcsolhatova tenni? -
-
Agyasima
őstag
'' (#1002) Parci válasza vicces (#999) üzenetére Válasz | Email | 2003-08-23 12:09:38 ''
ez az utolsó érdemi hozzászólás házigazda részről ehhez a totyikhoz.... ugyhogy 1 virtuális irgum-burgum azoknak a házigazdáknak, akiknek itt válaszolni kéne a felvetések megvalósíthatóságáról, értelméről, hasznosságáról!
Na aug 23 nem most volt.... -
Polesz
addikt
Mondjuk azt nem lehetne megoldani, hogy a téma nem tűnik el a süllyesztőben, hanem egyszerűen a hozzászólásokat törlitek, majd az 1-es hozzászólásban közlitek, hogy ''az indított téma méltatlan volt a ph! szelleméhez'', ''szétoffolás miatt'', ''egyéb okok miatt'' be lett zárva?
-
Polesz
addikt
Mondjuk azt nem lehetne megoldani, hogy a téma nem tűnik el a süllyesztőben, hanem egyszerűen a hozzászólásokat törlitek, majd az 1-es hozzászólásban közlitek, hogy ''az indított téma méltatlan volt a ph! szelleméhez'', ''szétoffolás miatt'', ''egyéb okok miatt'' be lett zárva?
-
dearbear
tag
Hi!
''A konkrét hírekkel, cikkekkel kapcsolatos észrevételeiket kérjük a cikk szerzőjével megvitatni -- a fórumban!''
Ez a szöveg az impresszumból való, és szerintem ellentmond ennek a kérésnek, pedig már többször is írtad a fórumba, hogy levélben kéne a helyesírási/formai hibákért reagálni. Biztos könnyen át lehetne írni. Bocs, ha ez az idézet nem erről szól.
Ráadásul például vagy két-három napja írtam Kentaurnak egy cikkével kapcsolatban, és szerintem meg sem nézte a leveleit.
Bye! -
Cathfaern
nagyúr
Nincs igazán lövésem az ilyesmikhez, de az index fórumain ez valahogy úgy van megoldva, hogy ha csak simán az ''e-mail'' link főlé viszed a kurzort, akkor valami ilyemit ír ki: ''neved@ezmegaz.NO-SPAM.hu''. És gyanítom a spam-es progik is ezt látják. Azt nem tudom, hogy hogy van megcsinálva, de ugyebár a PH! az index egyik lapja... ;)
Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged