- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Aktív témák
-
válasz
Adrian Mole #1196 üzenetére
Legyenek a gif smiley-k KIKAPCSOLHATÓK! ( értsd: váltás gifes és karakteres smileyk között, szanalmas.hu-n már megy régóta... )
Beállitást odaadni egy persistant cookie-nak, és kész. BTW cookie, elég idegesítő, hogy ha kilépek explorerből akkor utána legközelebb ( akár öt perc múlva is ) újra be kell jelentkezni kommenteléshez. Ennek van valami ideológiai háttere, vagy csak így maradt? :F -
Cathfaern
nagyúr
válasz
morzsol #1193 üzenetére
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy az alapelvek melyik pontjára gondolsz, de ha flood-nál lévőre, akkor meg kell hogy nyugtassalak, az ha nem két szóban fejted ki a véleményed, az nem számít floodnak. Az számít annak, ha pl egy több oldalas tesztet egy az egyben bemásolsz a fórumban (ez ugyebár meglehetősen nagy és feleslegesz hsz-t eredményez,, hisz elég lenne csak belinkelni a cuccot).
-
Adrian Mole
senior tag
Na, akkor ide is beírom.
Amíg ilyen szervertrükközések vannak, legalább addig, lehetne-e a szmájlik alt tag-jait nem csak a hozzászólás oldalra, hanem a fórumba is kirakni? Proxi mögött vagyok, és így baromira nem jön le a fórumok metakommunikációja. -
elttiL
senior tag
Lehet, hohgy már volt, de nem lehetne előre megnézni, hogy hogy néz majd ki a hozzászólás?
smiley-k ok, kép a helyén, link ok, döltbetű, fordított betű, jukas betű ok stb. ? -
ranger
csendes tag
HEEE! Ez a kereső minden, csak nem az ami!
-
morzsol
aktív tag
válasz
morzsol #1192 üzenetére
Oh, bocs - ennyire már nem lehetek amatőr, persze, hogy nem Scytam-nak írtam.
Moderációra - olvastam az alapelveket(!), ez ugye nem túl régi - szal sztem én gyakram súrolom a bőbeszédűség határát. (Milyen szépen fogalmaztam, magamról van szó! <- pl. most is.) Na, az sztem mindenkinek rosszúl esik, ha kivágnak a szövegéből. Ilyet még asszem nem tapasztaltam.(?) Nyílván, van amikor az eljárás szükségessége senki számára nem kérdéses, de lehet olyan eset is, amikor még épp csak súrol. Gondolom ilyenkor esetleg egymás között is megbeszélitek, hogy minek is minősüljön az eset.(?) -Erre gondolnám megoldásnak azt, ha az ilyen szövegrészeket nem túl feltűnően, de megjelölnétek. Pl. ezek barna színnel jelennének meg. El lehet olvasni, de mindenki érti, hogy mi van. És így segítenétek szocializációnkat. Az újak is jobban látnák, hogy miről van szó, a sértődéses esetek pedig csökkennének. Mindenki kapot jelzést, ha nem tanult belőle, az a maga baja. -Bocs, ha ez is túl szemetes lett. Néha nem megy a rövidebb fogalmazás. De nem hőbörgésnek szánom! :) -
Scytam
tag
Most vettem csak észre, hogy az adataimnál ez szerepel:
[b]Regisztrált[/b]
1999-01-01 00:00
Az igaz, hogy én még a RIO-ra regisztráltam, de nem ennyire régen! :)
Ezek szerint én most őstag vagyok? :D -
ranger
csendes tag
Ennek nem biztos, hogy örülnek a szponzorok a főoldalon!!!
ERROR
The requested URL could not be retrieved -
Cathfaern
nagyúr
válasz
neduddki #1188 üzenetére
Szvsz nem kéne ennyire szívedre venni a dolgot :( Csak az a baj, hogy szerintem ő rosszabb lenne ellenségként, mint így (és ugyebár egy kitiltás ezt eredményezné). pupák egykori ámokfutása semmi sem lenne ahhoz képest, amit twollah rendezne :O
Másik:
Az ötlet nem tőlem, hanem BigBone-tól származik, de nagyon egyetértek vele:
''be kéne vezetni valami ijesmit a főoldalra: hamarosan!! 17-es TFT-k tesztje vagy ilyesmi'' -
neduddki
nagyúr
HI!
Parci nem lehetne csinalni twollah joindulatusagat es szeetnivalosagat /brrrrrr/ kizarolagosan a faradt goz-re szukiteni, es hogy ne erezze magat kirekesztve csinalni egy ''twollah hozzaszoll a tobbihez'' cimo topicot aho szeopen belinkelve elmondhatna velemenyt, es max az olvasna aki akarna, engem sajnos az utobbi ket-harom nap kocsogolese, rosszindulatusaga es irigysege teljesen felhaborit /pl. 22 tft... -s megnyilvanulasa, off topic 6-ban orjongese/
udv
neduddki -
tildy
nagyúr
Úgy látom / látjuk hogy pupák megint működésbe lendült.Most épp meteor néven lép be , ír ''?'' ilyen hozzászólást értelmetlenül! Mi a f@szert turjuk ezt meg mindig?:(
-
samson
tag
>>srácok, 600.000 üzenet van az sql db-ben..
es ha a kereses nem a ''master'' adatbazison lenne?
+2 gep (gondolom a hardver nalatok nem olyan nagy gond)
1. gep: ezen van a ''kereso'' adatbazis
2. gep: csinal idonkent egy snapshotot a ''master''-rol es elkesziti a ''kereso'' adatbazist
igy a kereses nem lenne negativ hatassal(nem lassitana a hagyomanyos, ''nem-kereso'' forum operaciokat) a forum mukodesere.
magat a keresest pedig nem lassitani az idonkenti indexeles(a kereso adatbazis letrehozasa) -
Nagyon, NAGYON jó lenne egy ( már sokszor kért ) állandó rovat, ahova időnként frissített vásárlási tanácsadót kanyarintanának az illetékesek. Az előbb csak a szakmai top12-ben öt (!) ''milyen xyz-t vegyek...'' topic volt. Ha egy ennek dedikált rovat ebből csak kettőt-hármat csírájában elfojtana, már megérné a munkát.
És a társlapoknál még mindig ''szoftver'' a prog.hu címe ''programozás'' helyett... :) -
SYZYGY
tag
KB 2-3 hete, még láttam a fórumtémák alatt, hogy jelenleg X júzer tartózkodik a szájton.
Na most ez ficsőr csak nálam nem megy ??? -
Wolfskin
őstag
Tényleg holland, egy fekete srác...és most látom, hogy ez a kép akkor ott készült. Nem sok ilyen bunyót láttam, de előre nem hittem volna, hogy egy ekkora emberben bárki kárt tehet. Aztán, láss csudát...
(A példáztod így fordítva is igaz: a PH is nagy lett, és a sok kis fürge user akár a padlóra is küldheti a servert.)
Köszi, hogy kiszedted a duplázást! -
Wolfskin
őstag
Nem ez az a bivaly, akit két hete K1-ben valami francia megvert? Vagyis leléptették, mert a földön fekvő (csak elesett) ellenfelét ütötte. (A másik, meg Botha volt, akit ezért léptettek le.)
A nagyság átka. Szegény alig kapott levegőt. Párszor már megrogyott, mire vége lett. Hiába, akár mekkora a testünk, a fejünk egyformán gyenge pont... -
-
P.U.P.Á.K
csendes tag
Ismét a pupák nevet szeretném használni
ha hagyjátok -
Wolfskin
őstag
Még valami. Az ''aktív tagok''-ban nem lehetne a tagokat inkább ABC sorrendben listázni...? (Esetleg át lehet állítani?)
-
Wolfskin
őstag
Teljesen egyetértek!
Sőt, erről is volt már szó: olyan topikot, ami tetszik, mert vicces, vagy szakmailag fontos infók vannak benne, vagy nyomon szeretném követni a fejlődését, felvennék a kedvencek közé. Mert pár nap múlva, bizony jó pár oldallal hátrébb kerülnek az ember megfeledkezik róluk, nem keres már annyira régi témák közt. Így nem is kéne mindig új témát nyitni egy-egy kérdéshez, elég lenne egy régi idevágó topicot updatelni.
És itt visszautalnék tildy javaslatára, mert ha nem tudom a topik pontos címét, akkor legalább a tartalomban lévő kulcsszavak alapján rákereshetnék (pl. arra emlékszem, hogy az én hozzászólásomban egy biz. szó, márkanév stb. szerepelt, akkor az alapján biztos megtalálnám.)
Bár lehet, ezt Cavintonnal egyszerűbb lenne orvosolni... -
tildy
nagyúr
Mikor lehet mar forumszovegben keresni?Keresek valamit, de sehol nem talalom, es azt se vagom mar, melyik topicban volt...
-
e-biza
őstag
a minap rákattintottam rudi tulajdonságaira és a weblapját szerettem volna megnézni. sajnos erre a www.prohardver.hu/www.nemtudom.host.sk cim jött be, nem peedig a www.nemtudom.host.sk :)
-
bizi990
senior tag
Prohardver informatika fejlécben nálatok SZOFTVER van, míg a többi társ site-nál PROGRAMOZÁS a prog.hu link felett, ami szvsz jobban fedi a valóságot, de teljesen lényegtelen :DD , csak az összkép szebb lenne.
És talán jobb volna, ha a főoldalon a társoldalakra cikkjeire mutató linkek újablakban jönnének be.
bizi -
Zsiba
senior tag
''Club3D ATI Radeon FX5200 (128MB RAM) csak 16.392Ft + Áfa a Bluefish-nél''
Ezt a hírdetési szöveget javítsa már ki valaki illetékes, mert egy kicsit szúrja a szemem! :) -
Vaze
őstag
hupsz Pontositok nem az elottem valo hozaszolo az ;]
-
joysefke
veterán
Hali!
Néha van 1-1 téma, amihez hozzászolltam, de már elfelejtettem a címét (tipikusan fáradt őz) de szeretnék még egyszer visszanézni.
Mivel csak a topic címében lehet keresni, és a hozzászollások tartalmában nem, ezért ha nem tudom a címet (mert a téma címe a témához nem egyértelműen kapcsolodik) akkor bizony nagyon nehezen lehet ujra megtalálni a keresett támát.
(és a google-> ''keyword'' :prohardver.hu sem egy túl jó keresesi algoritmus...)
Az lenne az ötletem, hogy minden bejelentkezett felhasználó megjelölehtne magának témákat, amelyek ''érdeklik'', ahova majd egyszer vissza akar nézni, és így ezek a témák nem vesznének el örökre.
Pl megoldhato lenne egy linkel: -kedvenceim (és ez a főforumtémák ''tunnng modding stb'' között helyezkedhetne el)
És ha erre rákattintok, akkor az általam megjelölt támák lesznek felsorolva.
(persze a megjelölhető témák számát lehetne maximalizálini) -
Panther
HÁZIGAZDA
Látom kedves ''Felhasználó.'' már ki is lett moderálva :) Úgy is kell. Mondjuk ha esetleg megtanulna viselkedni, és nem írna új hsz-t fél percenként...
-
marcee
addikt
Nem tudom volt-e már ilyen ötlet:
Nagyon jól jönne nekem (főleg amíg nincs kereső), ha lehetne kedvenc topic-okat gyűjteni, mert lassan már azt sem találom meg, amit én indítottam valaha. -
hobizoli
nagyúr
[patched, köszi - Parci]
hobizoli -
Bash
őstag
Valaki(k) nagyon dolgoz(nak) a háttérben. Pár órája még 1 és 2 téma volt az új témakörökben, most már 75 és 88 ugyanezek a mutatók. Köszönjük építő munkájukat! És persze az ötlet sem volt rossz, bárkitől is származik! :C :C :C
-
Pupa'k
csendes tag
mi van?
-
Nimrod
addikt
A keresést szerintem úgy is meg lehet oldani, hogy 300-asra állítom a listázást és Szerkeszt menüpont Keresés (vagy valami hasonló). Ugyanígy lehet keresgélni szerintem ''kisebb'' topicokon belül is, de javítsatok ki, ha tévedek. Vagy boxoljuk le...
-
lesaux
veterán
Érdekes, hogy most nekem sem működik. Ha a következő 30-at akarom látni, visszadob a főoldalra. Pedig tegnap esküszöm, sikerült. :DDD
-
Pacák
senior tag
Nem tudom, hogy más is belebotlott-e, de érdekes bugra akadtam: ha használom a fórumon a keresőt :D és bedobja az első 30 találatot, addig minden okés, ha meg szeretném nézni a következő 30 -as blokkokat, akkor átdob ide: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php[/L]. Ha beállítom, hogy 300 -at mutasson a találatokból, akkor nincs ilyen problémám, mert a találatok 300 alatt maradtak. :D
-
Bash
őstag
A főoldalon a ''Rövid bemutató: Vaja iPod Case 667'' linkre kattintva a következőt írja:
''Error 404
Kedves Látogató, nincs a kérésnek megfelelő oldal a PDAMania.hu adatbázisában!
Dear Visitor, the requested page can not be found on PDAMania.hu!''
A cikk létezik, mert a PDAania.hu-ról navigálva elérhető, ergo rossz a link. -
Írtam emailt neki.
-
Ha nem is javítana, de legalább megőrzés céljából hasznos lenne ideiglenes és állandó IP banok _kicsit_ szabadkezűbb kiszabása.
Nem azt mondom, hogy mindenkit rúgjunk ki az első flémelésre / offolásra / káromkodásra, de az utóbbi időszak elég kritikus volt ( remélem csak volt ). -
faster
nagyúr
Szerintem érdemes lenne megoldani azt a problemát, hogy ha a hozzászólás szövegébe vagy az aláírásba hosszú, szóköz nélküli szöveget, vagy extrém széles képet raknak bele, akkor ne tolja szét a keretét a fórumnak. Ezt csak IE-ben egyszerű megoldani.
-
Cathfaern
nagyúr
Kéne csinálni egy olyan topic szerűséget, ahova a moderátorok _minden_ módosítást beírnának, ha egy user szövegéből egy a betűt kitörölnek akkor is. Azért írtam, hogy topic szerűséget, mert ha ez a rendes topic-ok között van, akkor előbb utóbb elsüllyed. Szóval valahova rögzíteni kéne (mondjuk a Fórum főoldalra).
-
tildy
nagyúr
Lényeg a lényeg, nagyon enm nehéz megirni, csak szedni kell az adatokat a noaaról(ez a metar távirat), és dekódolni.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
PrinczA #1109 üzenetére
:)
Hihijj , akkor operaval vagy wappal nezd meg:[L]pg.c2.hu/wap/metar[/L]
Én csináltam:)
Nem nehéz dolog, sőt.
Metar táviratot decodola kweather is.Meg a gweather is.bagyon frankón.
Mérőállomások sajna nicnsenek ennyi helyen: max 6.De azt látod az általam ajánlott oldalon is. -
PrinczA
őstag
Olvastam ar idojarasjelento topikot, es felottlott bennem, hogy mi lenne, ha a Prohardver oldal felso reszen v.hol szerepelne az aktualis idojaras.
Linux ala van egy progi : KWeather
Ilyeneket lirogat, ha kerem:
Időjárás-jelentés - LHBP
Utolsó frissítés: 2003. október 24. 10.00
Broken clouds at 91 meters
Overcast clouds at 853 meters
Light Snow
Mist
Snow
Hőmérséklet:
1°C
Harmatpont:
1°C
Légnyomás:
1009 hPa
Rel. páratartalom:
100.0%
Szélsebesség:
7 km/h WNW
A szél hűvössége:
-1.0°C
Innen veszi az adatot:
http://www.nws.noaa.gov/tg/siteloc.shtml
Itt vannak meroallomasok Magyarorszagon:
Agard (12846, ----)
Azentkilyszabadja (-----, LHSA)
Baja (12960, ----)
Bekescsaba (12992, LHBC)
Budaors (12838, LHBS)
Budapest / Ferihegy (12839, LHBP)
Budapest / Lorinc (12843, ----)
Budapest Met Center (12840, LHBM)
Debrecen (12882, LHDC)
Eger (12870, ----)
Gyor (12822, ----)
Josvafo (12766, ----)
Kaposvar (12930, LHKV)
Kecskemet (12970, LHKE)
Kekesteto (12851, ----)
Keszthely (12920, ----)
Miskolc (12772, LHMC)
Mosonmagyarovar (12815, ----)
Nagykanizsa (12925, ----)
Nyiregyhaza / Napkor (12892, LHNY)
Paks (12950, ----)
Papa (12825, LHPA)
Pecs / Pogany (12942, LHPP)
Poroszlo (12866, ----)
Siofok (12935, LHSK)
Sopron (12805, ----)
Szecseny (12756, ----)
Szeged (12982, LHUD)
Szentgotthard / Farkasfa (12910, ----)
Szolnok (12860, LHSN)
Szombathely (12812, LHSY)
Taszar (-----, LHTA)
Tata (12836, ----)
Tokol (-----, LHTL)
Veszprem / Szentkiralyszabadja (12830, ----)
Zahony (12786, ----)
Zalaegerszeg / Andrashida (12915, ----) -
The_Tom
senior tag
mi lett a hozzaszolaskoban valo keresessel??
Üdv. -
The_Tom
senior tag
miota van ez hogy ha uzenetiras kozben ESC-et nyomok torli az egeszet?? epp eddigi munkassagom leghosszabb uzeneteben voltam, csak az exporer menujebol akartam kijonni erre eltunt az egesz. :O
Miert jo ez??
Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest