- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Aktív témák
-
Vaze
őstag
The Tom ezel nemvagy egyedul sajna parszor enis jartam igy:((
-
The_Tom
senior tag
tobbszor elofordult mar, eddig aszittem csak alkalmi de mar kezd zaravni: valaszolok vmire, lenyomom OK, erre atvalt sima feherre az ablak, bal felulrol mindenfele (asszem sql) hibauzenetek vagy 10-15 sorban aztan visszadob oda, amelyik topicban voltam es a hozzaszolasom elveszlik. csak engem tuntet ki ezzel?? vmit csinaljatok vele.
Kösz.
Üdv. -
Készül amúgy a RI/OS R3...
És a nem súlyos bugokat, új feature-öket pont azért nem implementáljuk ugrásra készen, mert projektekkel operálunk, és nincs idő mindenre. Az eredeti RI/OS-t sem peccseltem, hanem jött az R2... -
válasz
GeorgeTerror #185 üzenetére
Mert terv szerint hetente 1 cikk és 3 bemutató megy ki, márpedig lent csak a tesztek vannak, a bemutatók fent ''kiúsznak'' és örökre eltűnnek.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Az ''azon témák listája amelyekhez legutóbb hozzászóltam'' oldalra még mindig fenntartom igényemet :)
-
rup1u5
nagyúr
Kéne egy olyan fícsör hogy az aktív tagok között lehessen keresni, méghozzá úgy hogy az utolsó hozzászólására valakinek akit megakarnék találni.
Igy gyorsan meglehetne tudni hogy melyik topikban garázdálkodik akire kiváncsi vagyok.
Vagy van ilyesmi csak tudatlan vagyok? -
KovacsUr
addikt
#117? :(
-
GeorgeTerror
senior tag
Rájöttem miért van ott fenn a négy cikk: elemzés || bemutató lehet :)
De azt nem értem miért kell ugyanez a négy cikk lenn is... -
dshk
aktív tag
''Aktív témák'' lapon van egy javascript hiba
-
dshk
aktív tag
Azt hagy döntsem el én, hogy vállalom-e a kockázatot, hogy ''valami lámer ír a nevemben''.
Nem hinném, hogy ez a veszély tipikusan fenyegetne, ellenben a kétpercenkétni belépkedés garantáltan idegesítő minden alkalommal. Pl. indexen se kell folyton belépkedni.
Egyébként meg ott van a Kilépés gomb, ha valaki nyilvános helyen olvas. -
dshk
aktív tag
lehetne, hogy a bejelentkezés érvényben legyen néhány óráig? Most kétpercenként kell bejelentkezni (vagy amikor becsukom az ablakot, nem tudom melyik a kettő közül)
-
The Thing
tag
A chat-re már én is gondoltam szerintem nagy áttörés lenne és interaktivan meg lehetne vitatni a gondokat a prohardver-es chat-en.Máskülönben mega képek bevitele sem rossz. Ez a kettő nekem negyon bejönne.
-
GeorgeTerror
senior tag
Hejet cserélt az amd barton és a seagate barracuda hír
-
válasz
GeorgeTerror #163 üzenetére
Működni fog a dolog, meglásd.:D
-
Hold
őstag
én csak egy sajátos képet szeretnék a nevem fölé..ezt:
-
GeorgeTerror
senior tag
Szerintem nem kellene fenn is meg lent is szerepelni a legfrissebb cikkeknek...
-
LukE
veterán
Parci! most hogy felülre képekkel és rövid leírással is látszanak a cikkek, nem fér ki egy napnyi hír, régebben meg akár a tegnapi hírek nagyrésze is látszott. És fárasztó az ''Összes'' gombra nyomkodni:)
Most nézem, háromszor van kint a 4 legfrissebb cikk:)
Valami optimalizációt erre? Vagy +pár sor a hírekenek? -
tomcs
őstag
hozzaszolas szerkesztese temahoz: nem lenne jo ha pl csak hozzafuzni lehetne dolgokat? igy lehetne jelezni es pontositani a tartalmi hibakat, viszont nem lehetne vele ''szorakozni''
hwsw-n latni soxor olyanokat hogy az egesz hozzaszolas 1 db pont es alatta xyz szerkesztette a hozzaszolast. ez pedig igy nem jo... -
killer
tag
Újabb pihent, de esetenként hasznos ötlet:
Elszaporodtak az offok és mindenféle, az adott émához nem kapcsolódó
megjegyzések. Új hozzászólásnál jó lenne, ha be kehetne állítani egy
sima rádiógombbal, hogy az üzi off lesz, továbbá admin joggal
(házigizdák) a nem offnak jelölt írást át lehetne minôsíteni offra.
A plusz ott lenne, hogy témalekérdezésnél (regelt felhasználónak) lehetne
egy opciója -> akarja/nem akarja látni az offokat... -
S.p.A
tag
Azt szeretném kérni, hogy ha vki VÁLASZT ír, akkor arról kapjak levelet. Mert pl, ha hozzászólok egy elég szabad Témában (pl. OFF TOPIC) és bejelölöm, hogy kapjak értesítés, akkor lehet, hogy a napi 200 figyelemfelkeltő levélből egy se tartozik rám.
Legjobb lenne, mert ugye nem mindenki ír VÁLASZT, ha a azonosítóm szereplése után kapnék levelet, de ez a fentivel ellentétben sokkal nehezebb megvalósítani. -
Edem
senior tag
Ha valaki (ez csúnya lesz) be van jelentkezve, akkor ne legyen látható a Név és a Kód mező. Tudom, hogy nem mondtam semmi korszakalkotót, de ha már Parci megoldotta ez az ''itt a jelszó, hol a jelszó...'' problémát, akkor jó lenne tökéletesíteni a megoldást.
Off
Nehogy megharagudj Parci, ez nem szemtelenkedés akar lenni, csak nem sikerült diplomatikusabban megfogalmaznom, hogy mit is szeretnék. :o
On -
KovacsUr
addikt
Tsibe kiderítette, hogy igenis benne van a jelszó a forrásban. (Doh) Amíg ezt meg nem oldják, mindenki törölje kilépéskor a cache-et...
-
netchan
tag
Hazigazdak: Ennel kicsit jobban le kellene kezelni a bemeno parametereket.
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=5965<BR>[L]
netchan -
KovacsUr
addikt
A Windows swap fájlból nyerheti esetleg vissza a gonosz jellem... Vagy egy billentyűzet-loggoló programmal... de így nem, nyugi
-
Edem
senior tag
Én csak kérdezni szeretnék:
Miért jó, hogy folyamatosan ott van a nevem és a jelszavam az oldalon?
A problémám ezzel csak annyi, hogy a html-ben is ott van a jelszavam, ami kilépés után sem törlődik a session-nel együtt, így ha más gépén használom a prohardver-t, akkor utána visszanyerheti a chach-ből a jelszavam. (netcaffe + hasonlók) -
KovacsUr
addikt
Csak Parci nyúlhat bele az oldalakba? Valaki klikkelhetne már hármat, hogy elmúljon ez a nagyon súlyos bug! :) #118
-
killer
tag
Ekkora baromságot mondtam? :D
-
killer
tag
Lehet, hogy pihent ötlet, de leírom :)
Nem tudom mi miatt, de tagnap jött a felismerés, hogy egész jó lehet egy kvíz-szerű ''játék'' a Prohardver! oldalain.
Gondolom a RiOS moduláris felépítésű keretrendszerének köszönhetően egyszerűen lehetne integrálni, egy ''programozónak'' nem kihívás egy ilyet elkészíteni.
Ha nem tiszta a gagyogásomból, valami olyasmire gondolok, hogy jól kitalált szabályok alapján pontokat lehet szerezni egy-egy kérdés helyes megválaszolásáért. Van egy kérdés és pl. 5 lehetőség. A rossz válasz -, vagy 0 pont, a jó válasz értelemszerűen +. A kérdések nehézségük alapján több/kevesebb pontot érnek.
Ez az alapötlet. Sztem temérdek dolgot lehet még beleépíteni. (pl.: cikkekből kérdések -> a helyes válaszhoz segítség, ha elolvassa azt valaki, így növekedhet a látogatottság; eleve a játék megléte miatt is valószínűleg növekszik a látogatottság; be lehet szervezni cégeket (reklám, ajándékok); lehet versenyt szervezni; helyet kaphat egy toplista; nemcsak marketing eszköz, mert az ember akarva-akaratlanul tanulhat is belőle; stb-stb).
So, én látok benne fantáziát, kérdés, hogy ez belefér-e/egyezik-e a Prohardver! célkitűzései/be/vel, illetve, hogy van-e erre szabad kapacitás, stb...
Lehet, hogy baromság, meg van ilyen ezer, én még nem láttam, bár nem is kerestem :) -
GeorgeTerror
senior tag
Mégpedig azzal a hibaüzenettel tér vissza: Nincs megfelelő jogosultságod
-
GeorgeTerror
senior tag
Jelenleg a főoldalon az amd-s hírhez nemtom hozzászólni.
Mi a probléma. Az előbb Sikló nemtudott új topikot létrehozni. -
asterx
csendes tag
...Bár nem igazán javítással kapcsolatos, de a magyar PCs híroldalak között talán úttörő megoldás lehetne, ha lenne wap felület...
Vagy csak én vagyok ennyire kockafejű, hogy a metrón is PH!-t olvasnék? Esetleg annyira elmaradott, hogy még nem tudok róla, hogy van? -
khalox
őstag
A fórumoknál mehetne fentről lefelé a számozás defaultból... tehát a legújabbak legyenek felül és a régebbiek alul. (Tudom, be lehet állítani, de csak akkor él, ha be vagyok jelentkezve...)
-
KovacsUr
addikt
Hahó, Parci! Látom, megjöttél... csináld már meg a #117 környékén vázolt apró patchet, hadd legyen jó napom :D
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jééé, megjavult az is hogy a híreknél ha csak 6 hozzászólás van, akkor ne mutassa azt a linket amivel meg lehetne nézni a többi hozzászólást is rendes esetben? :D Thanx!
-
KovacsUr
addikt
Esetleg az aktív tagoknál, hogy kinek mi volt az utolsó mozzanata? Márminthogy hol szólt hozzá...
Vagy ez már a személyiségi jogokba gázolna? :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Eszembe jutott mit akartam még mondani!
Ha egyszerre akarok írni hozzászólást két topicba, de nem választ, akkor sehogy nem lehet megkülönböztetni egymástóla két ablakot. Valószínűleg erre vezetheők vissza a ''bocsi nem ide akartam'' hozzászólások. Fel kéne tüntetni valahol a téma címét, amihez hozzászólsz. -
Polesz
addikt
válasz
dearbear #122 üzenetére
Akkor meg gyorsba nyit olyan topicot, hogy pl: ''rézfánfütyülő van eladó'', mert erre tuti nincs találat és nem kell még 1 okét nyomni, de mivel nagyon sok a klikkelős állat, ezért az a +1 klikk ide vagy oda nem számítana. Aki nem képes magától használni a keresőt annak totál mind1 mit mondassz szerintem :))
-
dearbear
tag
válasz
Sidaries #120 üzenetére
Hali!
Szerintem azzal lehetne visszaszorítani a sok hasonló topicot, hogy a téma létrehozása nem jelentene automatikus létrehozást. Pl. a létrehozáskor a kereső indulna el a megadott témával, ha vannak találatok egy kérdést tenne fel, hogy az alábbi témák ellenére mégis indítod a topicot? Persze ez egy kicsit bonyolítaná a topicindítást... :DDD -
Sidaries
őstag
Nekem nincsen nagy kívánságom. Mindössze annyi, hogy az új téma nyitásánál írjátok ki, hogy HASZNÁLD A KERESŐT, HÁTHA MEGTALÁLOD A VÁLASZT A KÉRDÉSEDRE! Ezzel talán kicsit vissza lehetne szorítani a hasonló témák számát.
-
KovacsUr
addikt
-
S.p.A
tag
!Nem olvastam végig!
Azt szeretném kérni a moderálóktól, hogy ha vmit kivágnak, akkor annak a helyét jelöljék. Néha nagyon értelmetlenné tudnak így a társalgások válni. -
joghurt
addikt
Egy apró kozmetikai hiba: Ha megadom egy új topic címét, a nagy betűkből kisbetűk lesznek. Az rendben van, hogy egy ordibálós ALLCAPS SZÖVEGBŐL legyen kisbetűs, de azért pl. a ''Horn Gyula mondjon le!'' teljesen jó, és nem kell ''Horn gyula''-t csinálni belőle. De az ''AMD'' is így helyes (vagy így rossz), és nem ''Amd''.
-
KovacsUr
addikt
<a class=kiskek href=''#'' onClick=''window.open('rios2_otagok.php', '', 'width=300,height=500,scrollbars,resizable');''><b>Aktív tagok</b></a>
helyett
<span class=kiskek onClick=''window.open('rios2_otagok.php', '', 'width=300,height=500,scrollbars,resizable');''><b>Aktív tagok</b></span>
stb stb -
Cathfaern
nagyúr
Köszönjük Parci az ''aktív témák''-at!! :DD Gyanítom sokan hálásak érte.
-
Den
veterán
válasz
CsendPenge #108 üzenetére
jelenleg is pop-up.
-
CsendPenge
őstag
válasz
CsendPenge #108 üzenetére
Jaj, elfelejtettem írni: kirráj az új aktív témák! :)
-
CsendPenge
őstag
Régebben volt már róla szó, hogy egy hírnél, vagy cikknél az eredeti hír/cikk linkre kattintva az ablak legyen popup. Csak hogy én is jelentkezzek a kívánságlistán :D
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- War Thunder - MMO Combat Game