- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz energy4ever #16780 üzenetére
Igen, ezt maximalisan tamogatnam
Söt, fizetnek is egy kacsintós Olivia Wilde-ért
Vagy ilyenert
[link][ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
A regi visszavonásra emlékszem
De végül azt is sikerült olyan korrektül összerakni, hogy most meg azt 'sírják' vissza...
Szóval ez az igazi elismerésPedig emlékszem anno hogy 'szidtak' azt amit most kérnének vissza
Az arculat az első pillanattol rendben volt, szerintem.
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz takacsbotond #16616 üzenetére
Ha már ilyen ércesen fogalmazól, kifejthetned mi is a gondod konkrétan.
Kicsit olyan érzésem van, hogy itt nagyon sokan úgy vannak az új dolgokkal, hogy rossz, utálatos, mert nem szeretjük a változást...[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Attila8006 #16564 üzenetére
Hát nem tudom, érdekes, no majd jön egy főnök, és megmondja a hiteles frankót
-
válasz Oldman2 #16562 üzenetére
Én is kipróbáltam, javarészt Szolnok a hirdetések de van köztük néhány több városi, mert a hirdetés feladoja több várost jelölt be.
Tehát szerintem működik, csak a talalti listaban az első város jelenik meg abc sorrendben, szerintem.
Nézz be egy olyan hirdetésben ami pl, Budapest, de a hirdetés felületen ott van Szolnok is"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Szia, pedig működik, csak a részletes keresőbe be kell írni az adott város nevét...
Elkezded beirni a város nevét és ott lesz a találati listába.
Majd raboksz a város nevére, és utana a piros vomb, a kereső ikonnal.[ Szerkesztve ]
-
-
Az utolsó mondaton jot borultamAmúgy szerintem teljesen reálisan gondolkodtok.
250 ft...
Mi az manapság.
A doboz cigim 1250ft...
Még ha tölti az ember akkor is többé jön ki, mint az a 250 ft.
Szoval szerintem reális, főleg hogy jobb itt eladni mint más oldalakon.
Google keresőben is jó hely garantált, én így tapasztaltam...Szóval hajrá
-
Igy van...
Lehet rosszul fogalmaztam, de a stílus szúrta az én szemem is.
Persze az építő kritika, no meg hibafelfedes hasznos.
A hibák meg elfordulnak, emberek vagyunk, és csak az nem hibázik aki nem dolgozik[ Szerkesztve ]
-
Nah végre
Plusz egy
Csak nehogy én a pofonfa alá legyek allitva, de már nekem is szúrta a szemem ez a követelozes, meg 'gunyolodas'.
Ott van a jofogas, ott lehet hirdetni, ha ott valami nem tetszik,akkor húzzon a felhasználó oda ahova akar...
Ti legalább adtok a véleményre, ötletekre[ Szerkesztve ]
-
válasz BigfootZ750 #16419 üzenetére
Szia, az adott terméknél van az értékelés, a régi verzión is a megvásárolt termék adatlapjan volt, szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz dancsili26 #16333 üzenetére
Az értékelések száma, a korábbi oldalon a pontokbol állt össze.
Most meg úgy jelenik meg, hogy annyi értékelés van, amennyi uzlet kötés jött létre korábban...
Szóval az úgy rendben van, szerintem[ Szerkesztve ]
-
Uraim , köszönjük a fáradozásotok
Szerintem nagyon korrekt lett a hardverapro.hu.
A hirdetés megjelenites, szamomra tökéletes[ Szerkesztve ]
-
Az egy nagyon hasznos lista, de attol még pl nem tudom hogy a keresett hsz, mondjuk a belépő vagy halado mozitopikba írtam...
Ezért gondoltam hogy jó lehetne.
De igazából nem fontos, mert eddig is megvoltam nélküle es érzem a cavinton (bitpork) is kezd hatni[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz lezso6 #16145 üzenetére
Ohhh jó hogy mondod, ha esetleg teljes képernyős reklámokban gondolkodnatok vagy 'visszaszamlalosba' akkor emelhetitek a prémium árat hogy kikapcsolhatoak legyenek azok is, mert azoktol falnak megyek
Jó ez igy ahogy van, szerintem
[ Szerkesztve ]
-
válasz lezso6 #15958 üzenetére
Komolyan a válaszom erre, semmi értelme.
Persze jó lenne az app, mivel most a kedvenc HA felület mobilon nem megy az itt szóltam hozzá, de ha olyasmi felületet kapunk, akkor véleményem szerint a mobilapp 'felesleges'[ Szerkesztve ]
-
válasz lezso6 #15884 üzenetére
Én többet is fizetnék mint egy sör vagy csoki, mondjuk ha nem 'csak' három évente lehetne, mondjuk avatart cserélni
Persze értem ennek is az okát, csak a fizetesrol jutott eszembe[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
válasz lezso6 #15773 üzenetére
Bocsánat, Apropó reklám mentesség. remélem nem gond hogy itt említem meg de ahhoz képest hogy reklám mentesség be van allitva nálam, még is belefutok reklámban, mobilon is meg asztali gépen is.
Asztalin ha mentett hirdetésbol kattintok akkor ott figyel felül egy hatalmas reklám banner, valamint mobilon a hitel reklám.
Valamit nem jól állítottam be vagy hogy lehet hogy még is ott van?
Nem szemrehányás, csupán kérdezemAkartam képet beszurni, de nem megy a kép feltoltese
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Kékes525 #15423 üzenetére
+1 támogatom az ötletet.
Sőt annyi plusz javaslatot tennék hozzá hogy akár bele lehetne építeni a raklamokat, és mondjuk beletenni a reklam mentes fizetesi lehetőséget, akár havi vagy éves előfizetésként.
Tudom sokan nem szeretnek fizetni ilyeneket, de a mai világban egy ilyen színvonalú oldal üzemeltetése sem egy két ft, épp ezért en magam támogatnám ezt az ötletet"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯