Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-11-30 08:36:14

LOGOUT.hu

ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10565) Sk8erPeter válasza Parci (#10509) üzenetére


Sk8erPeter
nagyúr

"de hát a kommentek külön oldalon vannak a fórumban, ergo garantáltan nem frissítesz rá a hír/cikk oldalra (ahol a reklámok zöme fut)."
Korábban reagáltam erre, mert azt hittem, én nézek be valamit, de most kiderült, hogy mégsem, szóval nem értem, az volt a téma, hogy a mobilos változatot nem akarjátok erőltetni (ami érthető), én erre írtam valakinek, hogy valszeg azért is, mert a topicok megnézésekor is lehetnek reklámok, amik mobilos változaton nem látszanak (m.prohardver.hu), és az meg nem lenne jó nektek; de ezt úgy tűnt, cáfolod, mondván, nem ez a valódi oka. De akkor az alábbi mégis micsoda, ha nem reklám? :D Úgy értem, ez most nektek jó is, ha az emberek látják a reklámot, frissítgetik az oldalt, esetleg rákattintanak a reklámra, ergo nem lenne jó már csak azért sem, ha a mobilos változatot használnák az emberek, mert akkor nem jelennének meg a reklámok, nem?

PH! reklám

Most igazából csak azon értetlenkedem, hogy akkor miért az volt a reakció, hogy igazából nem is ez az oka a mobilos változat mellőzésének pl. a topicoknál. :D

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.