- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lappy
őstag
válasz hiperFizikusnak is
ez az Excel mindenki számára elérhető táblázat ahol vezetjük hogy ki van bent, home officeban, szabadságon, beteg stb. ezt használjuk rendszeresen a másik nyilvántartó szoftverben viszont nem látjuk egymás adatait
Excel meg azért lett mert ez könnyű szerkeszteni (ünnepnap, évszám, naptár)
és azért lenne jó itt kezelni (online), mert így mindenki láthatja - ha külön lenne vkinél kezelve a program az többletmunkát jelentene -
-
Lacc
aktív tag
Akkor viszont adja magát a kérdés, hogyan kapcsolható ki, mert sajna ajax-nál http error-t generál a JS?
Header-be hiába írom bele, hogy "Access-Control-Allow-Origion": "*", hidegen hagyja a szervert. Proxy.config.json-ekkel is próbálkoztam, de ugyanúgy lepattint. -
-
-
Panhard
tag
-
Panhard
tag
Akkor csak nálam nem működik valamiért. Az első objektum értékeit ki tudom olvasni, csak a másodikat nem. Lehet hozzá köze annak, hogy a json-t egy php fájl generálja?
A javascript pedig így dolgozza fel:$.getJSON("setup.php?eszkoz="+eszkoz, function (result) {kesz = result;
document.getElementById("username").innerHTML = kesz[0].username;
document.getElementById("eszkoz").innerHTML = eszkoz;
document.forms["myForm"]["p01"].value=kesz[0].upload_interval;
document.forms["myForm"]["p02"].value=kesz[0].minspeed;
document.forms["myForm"]["p03"].value=kesz[0].waitsleeptime;
document.forms["pidForm"]["pidt01"].value=kesz[1][0].ido;
document.forms["pidForm"]["pidt02"].value=kesz[1][1].ido;
document.forms["pidForm"]["pidt03"].value=kesz[1][2].ido;
document.forms["pidForm"]["pid01"].value=kesz[1][0].pid;
document.forms["pidForm"]["pid02"].value=kesz[1][1].pid;
document.forms["pidForm"]["pid03"].value=kesz[1][2].pid;
} -
bandi0000
nagyúr
Ezt az angular tutorialból szedtem, ezek szerint akkor nem így csinálják a valós alkalmazásnál?
Egyre inkább jövök rá, hogy a tutorial csak elindulásnak jó, mert egy csomó dolog szivat benne
Zedz: mindkettőt csináltam már,kisebb nagyobb sikerrel
Már nekem is ég a pofámról a bőr, hogy ilyen sokat kérdezek, de az első mindig a gugli, és aztán jövök ide, de ahogy észreveszem, inkább konstrukciós hibákat csinálok
-
bandi0000
nagyúr
Mert a példában is úgy csinálták
constructor() {
this.sortedData = this.desserts.slice();
}desserts egy interface-t valósít meg
igen, szervertől kapok adatot, és ngOnInit-ben töltöm fel a tömbjét
viszont a példában van egy ideiglenes változó amiben rendezi az adatokat, ezért kell átadni neki azt a tömböt
Zedz: Rendben, azt hittem erőből menni fog ez
-
snowdog
veterán
Köszi megoldottam. Jobb ötletem nem volt, mint az ablakok fókuszát figyelem. A lényeg hogy nekem így már megfelelő.
u.i. 404 nincs benne, csak olyan linket is megadok a letöltőnek, aminek nem felel meg letölthető fájl. Ilyenkor nem 404 jelenik meg, hanem a Calibre közli, hogy olyan fájl nem létezik.
-
snowdog
veterán
1. A felhasználó egy programot (Calibre) osztott meg, és ezen keresztül tudok letölteni, tehát a letöltést a program vezérli.
2. Nem vagyok programozó, tehát csak alkalmazni tudom például a minta programokat. Abból a számomra megfelelő részeket be tudom illeszteni a html részbe. Ha tudnál példát írni, az nagy segítség lenne.
-
hellsing71
tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
Az onKeyUp-ot a Mozilla Dev Net-ről szedtem. Működik, ha a html tagben adom meg, de js-ből bind-olva nem.
Doink listáján nincs rajta az onPaste, az viszont megy bind-del.
Azért használtam bind-et, mert régebbi (7.kevés) Drupal alá kellett dolgoznom (amihez egyáltalán nem értek, ezért js-ből oldottam meg dolgokat), ami jQuery 1.4.4-et használ és biztos, hogy még sokáig nem térnek át Drupal 8-ra vagy később 9-re (rengeteg saját modult használnak, nem fogják átírni őket). A jQuery .on() meg csak jQ 1.7-től játszik.
-
tepenzed
őstag
Nagyon köszönöm, hogy megnézted, így már érthetőbb, valamiért viszont azt kapom, hogy:
ERROR TypeError: Cannot read property 'entries' of undefined
at SafeSubscriber._next (file:///android_asset/www/build/main.js:2649:46)
at SafeSubscriber.__tryOrUnsubA sulyhavontát logoltam és megjelennek az adatok, szóval nem értem, hol akad el. Rá tudnál pillantani kérlek
? Beleírtam a beolvasás módját, valamint a d3 nestinget is. (lefutni nem fog jsfiddlen, mert adatbázisból olvas)
-
tepenzed
őstag
köszi, ez megvan, csak az a baj, hogy az adatokat egy firebase adatbázisból olvasom be majd mappelem, a képen látható eredményt kapva. Szóval nem tudom így manuálisan beírogatni a számadatokat, hanem ezen az objektumon kéne végigmenni és úgy felépíteni a barchartot.
Egyébként erről van szó:[link]
-
maestro87
őstag
Köszi, de hibát dob ki:
"TypeError: (class)@10da0984 nem egy függvény, hanem egy undefined. (9. sor a(z) „cheerio_gasify” projekt „gasify” fájljában)"
Egyébként az egyes sorok mit csinálnak a te kódban, mert eléggé megvariáltad?Vagy miben másabb?
Más: Ott sajnos nem mindig a helyes ár jelenik meg.
Például ha email only címkével van ellátva, akkor az oldal forrásában itt található a helyes ár:
<span class="my_shop_price" data-orgp="49.99" style="color:#CC0000; font-size:28px; font-weight:bold">47.99</span>
[link]
Tehát innen hogy tudom kiszedni a 47.99-et?
A termék nevét meg innen kellene:<h1 style="display:inline;">Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Watch for Android iOS</h1>
<span class="allProperty"> -<strong> BLACK</strong></span>Amúgy ennek a függvénynek nem kellene gyorsabban működnie a string-es megoldásomnál? Mert kétszer lassabban fut le...
-
maestro87
őstag
Ezt a cheerio lib-et hozzáadtam a projektemhez.
A példa program működik is, de honnan tudom, hogy miket lehet lekérdezni?
Például, hogy tudom lekérdezni ennek a terméknek a nevét (nem a title-t, mert az másabb), árát, megjelenített kép linkjét stb...?function cheerio()
{
var cheerio = cheeriogasify.require('cheerio');
var response = UrlFetchApp.fetch("https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_362705.html");
var $ = cheerio.load(response.getContentText());
Logger.log($('title').text());
}
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest