- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, de abszolút sötét vagyok a témában. Nem találtam jobb topicot erre, remélem a végén érthető lesz, miért.
Röviden arról van szó, hogy csinálok egy egyszerű újságot Scribussal, ezt PDF-ként mentem el a végén. Ebből szeretnék csinálni egy flipbook (flyer?) szerű online újságot, olyat mint ami pl. a LDILnek is van. Rengeteg online oldal van erre, letölthető program is, de ezeket regisztrálás vagy fizetős létük miatt egyelőre szeretném elkerülni. Viszont az egyik oldalon találtam egy megfelelő megoldást, viszont itt jön a sötétségem, azaz hogy mit kell ezzel tennem? Ha jól gondolom telepíteni kellene valamilyen környezetet? Vagy valamilyen fordító kellene hozzá? Valamelyikőtök el tudná magyarázni szájbarágósan, hogy milyen lépések szükségesek nekem? Nekem csak annyi a lényeg, hogy a saját weboldalon meg tudjam osztani az elkészült újságot.
Ha nem erre kell keresgélnem akkor bocsánat.
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Android szakmai topik
- OTP Bank topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Tanuljunk angolul!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 7 5800H, RTX 3050 Ti, 165Hz, 16GB RAM
- Ezzel fixen nem kell hunyorognod! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd!
- 2 ÉV GARANCIÁS Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC 12Gb videókártya eladó. Az ár NEM FIX
- Sapphire GPRO X070 8GB GDDR6 - RX 5700 XT passzív kaidás
- MOZA Racing R3 PC/XBOX !!GARIS 2027.12-ig!!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest