Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, de abszolút sötét vagyok a témában. Nem találtam jobb topicot erre, remélem a végén érthető lesz, miért.
Röviden arról van szó, hogy csinálok egy egyszerű újságot Scribussal, ezt PDF-ként mentem el a végén. Ebből szeretnék csinálni egy flipbook (flyer?) szerű online újságot, olyat mint ami pl. a LDILnek is van. Rengeteg online oldal van erre, letölthető program is, de ezeket regisztrálás vagy fizetős létük miatt egyelőre szeretném elkerülni. Viszont az egyik oldalon találtam egy megfelelő megoldást, viszont itt jön a sötétségem, azaz hogy mit kell ezzel tennem? Ha jól gondolom telepíteni kellene valamilyen környezetet? Vagy valamilyen fordító kellene hozzá? Valamelyikőtök el tudná magyarázni szájbarágósan, hogy milyen lépések szükségesek nekem? Nekem csak annyi a lényeg, hogy a saját weboldalon meg tudjam osztani az elkészült újságot.
Ha nem erre kell keresgélnem akkor bocsánat.
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest