Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Nekem az oldal tartalmát 99%-ban JS generálja (JS --> PHP --> SQL --> PHP --> JS --> HTML), és ha háttérben is nyitom (pl. linkjére középső egérgomb), akkor is betölt mindent.
Ezt a részt már elég rég csináltam, nem emlékeztem elsőre, hogy hogyan tölt be, de most megnéztem, az index.html-ben van egy
<script>elsoBetoltes();</script>rész (más néven persze), az indít el minden mást. Animációt is hoz magával (betöltő), felteszem, az is gond nélkül lefut, legalábbis se logban se konzolban nem látok hibát.Viszont a külső plugineket (pl. CookieBot banner-e) tényleg csak akkor, ha aktív lesz a böngésző tabja.
Nem tudom, csak egy tipp, de nem lehet, hogy "rossz helyen" (időben) van hívva az animáció, az oldal betöltése után?
Logold, hol tölt be az oldal, és azt is, hol indul el az animáció, és nézd meg, nincs-e ez utóbbi a teljes betöltés után indítva.window.onload = function() {console.log('The page has fully loaded');}Jobb ötletem nincs erre sajnos most, nálam ilyen még nem fordult elő (ezek szerint talán csak szerencsém volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 128/8GB Blue
- Apple Watch Ultra 2 2023, GPS + Cellular , Titanium 49mm , 3ÉV Garancia
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB 3ÉV garancia
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest