Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Nekem az oldal tartalmát 99%-ban JS generálja (JS --> PHP --> SQL --> PHP --> JS --> HTML), és ha háttérben is nyitom (pl. linkjére középső egérgomb), akkor is betölt mindent.
Ezt a részt már elég rég csináltam, nem emlékeztem elsőre, hogy hogyan tölt be, de most megnéztem, az index.html-ben van egy
<script>elsoBetoltes();</script>rész (más néven persze), az indít el minden mást. Animációt is hoz magával (betöltő), felteszem, az is gond nélkül lefut, legalábbis se logban se konzolban nem látok hibát.Viszont a külső plugineket (pl. CookieBot banner-e) tényleg csak akkor, ha aktív lesz a böngésző tabja.
Nem tudom, csak egy tipp, de nem lehet, hogy "rossz helyen" (időben) van hívva az animáció, az oldal betöltése után?
Logold, hol tölt be az oldal, és azt is, hol indul el az animáció, és nézd meg, nincs-e ez utóbbi a teljes betöltés után indítva.window.onload = function() {console.log('The page has fully loaded');}Jobb ötletem nincs erre sajnos most, nálam ilyen még nem fordult elő (ezek szerint talán csak szerencsém volt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest