Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
üzenetére
Nekem konkretan volt Budapesten olyan frontend interjum, ahol kozoltem az interjuztatoval, hogy kizarolag angolul tudok valaszolni a kerdeseire, mert nem ismerem a magyar terminologiat. Azt mondta, semmi gond.
Emiatt szerintem ne izgulj, ez inkabb elony. Sot, tovabbmegyek, en amondo vagyok, olyan helyre ne is akarj menni, ahol a fejlesztok nem tudnak angolul legalabb egy"kozepesen szar" szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Emiatt szerintem ne izgulj, ez inkabb elony. Sot, tovabbmegyek, en amondo vagyok, olyan helyre ne is akarj menni, ahol a fejlesztok nem tudnak angolul legalabb egy"kozepesen szar" szinten.