Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Garry84: Sumák aprós?
- potyautas: Nóta állj!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
kw3v865 #6769 üzenetére
Légyszi üzemeld be a CORS-t, mert így elég nehéz lesz segíteni. Bár önmagában már ezzel is sokat tisztult a kép, hogy mit szeretnél, mert szerintem eredetileg nem is igazán ezt kérdezted
Kicsit beformáztam, hogy ne úgy nézzen ki, mint egy hányás, és szerintem ez már csak szimpla kód refaktorálás feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Kitűnő állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple watch 8 45mm white aluminium
- Ps dualsense edge controller
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest