Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
"This may not make sense at first but when you start dealing with multiple frames or windows in your script and pass objects from one context to another via functions, this will be a valid and strong issue."
Nekem továbbra sincs értelme. Mármint persze elfogadom, hogy nem működik, mert a böngészőket így tákolták össze, de ez sajna jellemző a kliens oldali fejlesztésre, hogy nekünk kell alkalmazkodni mások hülyeségéhez. Eléggé conformist viszonyban vagyunk a böngészőgyártókkal, nem customer-supplier-ben, hogy DDD-s szavakat puffogtassak. Ez már a kezdetek kezdete óta így van sajnos. Nem véletlenül utáltam meg a kliens oldali fejlesztést, és mentem át inkább szerverre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Messze nyolcezer fölött!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Villanyszerelés
- Napelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Alienware 500Hz Gaming Monitor AW2524HF 27% áfás
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest