- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- PICO PSU kérdések
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #3581 üzenetére
Annak, hogy belinkeltem, a lényege nem az volt, hogy mennyire "vicceske", vagy sem, meg hogy a forma milyen figurákat mutogat, hogy feldobja az előadását, hanem az, hogy milyen degenerált típuskonverziók történnek JavaScriptben, és ezen senki ne lepődjön meg, ha ilyennel találkozik kódolás során. A mondanivalója pedig pontosan ez volt (ergo volt mondanivalója).
Amúgy nem kell ám magadra venni, mintha személyes sértést mondtak volna neked, hogy a JavaScriptben elég meglepő az, hogy []+[] = empty string, vagy hogy {}+{} = NaN; vagy ez így tök oké?"Tudom, hogy az ún. komoly programozokóknak ez vörös posztó, de hát ez legyen az ő bajuk."
Ezzel nem tudom, kire céloztál, meg hogy miért sértődtél meg ennyire ezen a videónde nem tudom, miért lenne probléma az, hogy mindezt a típuskonverziós problémát valaki bemutatja. Ha van ilyen probléma, és adott esetben meglepetéseket okozhat, akkor inkább söpörjük szőnyeg alá, és ne beszéljünk róla?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest