- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fordfairlane #3581 üzenetére
Annak, hogy belinkeltem, a lényege nem az volt, hogy mennyire "vicceske", vagy sem, meg hogy a forma milyen figurákat mutogat, hogy feldobja az előadását, hanem az, hogy milyen degenerált típuskonverziók történnek JavaScriptben, és ezen senki ne lepődjön meg, ha ilyennel találkozik kódolás során. A mondanivalója pedig pontosan ez volt (ergo volt mondanivalója).
Amúgy nem kell ám magadra venni, mintha személyes sértést mondtak volna neked, hogy a JavaScriptben elég meglepő az, hogy []+[] = empty string, vagy hogy {}+{} = NaN; vagy ez így tök oké?"Tudom, hogy az ún. komoly programozokóknak ez vörös posztó, de hát ez legyen az ő bajuk."
Ezzel nem tudom, kire céloztál, meg hogy miért sértődtél meg ennyire ezen a videónde nem tudom, miért lenne probléma az, hogy mindezt a típuskonverziós problémát valaki bemutatja. Ha van ilyen probléma, és adott esetben meglepetéseket okozhat, akkor inkább söpörjük szőnyeg alá, és ne beszéljünk róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest