- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z-Raw
újonc
Sziasztok!
Egyik barátom ajánlotta a PROHARDVER fórumát, ő lelkesen olvas és kér tőletek tanácsot.
Jelenleg Német-Angol L1-esként dolgozom, alapszintű számítógépes ismeretekkel kerültem ide, őszintén szólva, eléggé megszerettem az IT Világát. Szeretnék többet tudni, és többet elérni ha lehetséges, ezért gondolkodtam fizetős képzéseken. Jelenleg februárban induló JAVA SE képzésre szeretnék jelentkezni. Utána egy EE-t is bevállalnék. Eddig még nem próbálkoztam programozással, de nagyon érdekel.
Szeretnék 4-5 hónapon belül feljebb lépni, szerintetek az elképzelés reális? Önképzés gyanánt megpróbálkoznék még mással is, milyen programokat,könyveket ajánlanátok egy kezdőnek?
Remélem jó helyre posztoltam
És várom válaszaitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest