- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z-Raw
újonc
Sziasztok!
Egyik barátom ajánlotta a PROHARDVER fórumát, ő lelkesen olvas és kér tőletek tanácsot.
Jelenleg Német-Angol L1-esként dolgozom, alapszintű számítógépes ismeretekkel kerültem ide, őszintén szólva, eléggé megszerettem az IT Világát. Szeretnék többet tudni, és többet elérni ha lehetséges, ezért gondolkodtam fizetős képzéseken. Jelenleg februárban induló JAVA SE képzésre szeretnék jelentkezni. Utána egy EE-t is bevállalnék. Eddig még nem próbálkoztam programozással, de nagyon érdekel.
Szeretnék 4-5 hónapon belül feljebb lépni, szerintetek az elképzelés reális? Önképzés gyanánt megpróbálkoznék még mással is, milyen programokat,könyveket ajánlanátok egy kezdőnek?
Remélem jó helyre posztoltam
És várom válaszaitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest