- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
bucsupeti #7047 üzenetére
Én nem ismertem eddig ezt az Angster féle könyvet, most olvastam bele. Elég szomorú, hogy emberek ebből kénytelenek programozni tanulni.
Az "első java programom" rész a 134. oldalon kezdődik. Előtte definiál mindent, az assemblertől az oop paradigma részleteiig, anélkül, hogy egy deka java kódot írna az ember. A terminológia sokszor teljesen érthetetlen, szükségtelen részletekkel foglalkozik (szoftverkrízis, CASE eszközök, wtf), ugyanakkor alapvető, mély megértést igénylő fogalmakat elintéz egy bikkfanyelvű definícióval, sok helyen elavult, stb. Ezért írtam, hogy ez elsősorban arra jó, hogy legyen elég anyag benne, hogy legyen mit kérdezni vizsgán, de hogy ebből senki nem fog rendesen megtanulni programozni, az tuti.(Azért az nem lehet véletlen, hogy egy tetszőleges multicég helyből 3 hónapos java képzésre küldi a juniorokat, mert az egyetemen oktatott anyag arra sem elég, hogy alap feladatokat rábízzanak az emberre.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Elden Ring
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- weiss: Pant* rant
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen autót vegyek?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest