Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
bucsupeti
üzenetére
Én nem ismertem eddig ezt az Angster féle könyvet, most olvastam bele. Elég szomorú, hogy emberek ebből kénytelenek programozni tanulni.
Az "első java programom" rész a 134. oldalon kezdődik. Előtte definiál mindent, az assemblertől az oop paradigma részleteiig, anélkül, hogy egy deka java kódot írna az ember. A terminológia sokszor teljesen érthetetlen, szükségtelen részletekkel foglalkozik (szoftverkrízis, CASE eszközök, wtf), ugyanakkor alapvető, mély megértést igénylő fogalmakat elintéz egy bikkfanyelvű definícióval, sok helyen elavult, stb. Ezért írtam, hogy ez elsősorban arra jó, hogy legyen elég anyag benne, hogy legyen mit kérdezni vizsgán, de hogy ebből senki nem fog rendesen megtanulni programozni, az tuti.(Azért az nem lehet véletlen, hogy egy tetszőleges multicég helyből 3 hónapos java képzésre küldi a juniorokat, mert az egyetemen oktatott anyag arra sem elég, hogy alap feladatokat rábízzanak az emberre.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Facebook és Messenger
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung 860 EVO 2.5 1TB SATA3
- Eladó Samsung SSD 850 EVO SATA III 2.5 inch 500 GB
- E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Eladó HP HyperX Cloud Orbit S gaming headset
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen gamer szék Citadel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest