- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát ez nagyon furcsa, mert ilyen jellegű instabilitási problémákat soha nem tapasztaltam NetBeans-szel. Eclipse-szel annál inkább (mint írtam, tehát a "VALAMELYIK plugin 'eltört' VALAHOL VALAMI miatt"-szintű exceptionök, rossz függőség-feloldás (ezt konkrétan Xtexttel kapcsolatos plugineknél tapasztaltam), aztán logban, backtrace-ekben túrkálás, feladás, új Eclipse-példány letöltése), tehát számomra az instabilitás az előbb említett dogok miatt inkább igaznak tűnt Eclipse-re, de egyébként ismerősök sztorijaiból kiindulva is megerősítést nyert ez az elképzelésem - nyilván ezzel totálisan ellenkező tapasztalatok is vannak, lásd a Te esetedet. Igaz, a NetBeans-es instabilitási problémák okait tényleg nem értem nálad, fogalmam sincs, mi lehetett az oka. Félreértés ne essék, használom az Eclipse-et, bizonyos szempontokból jobban szeretem a NetBeans-nél, más szempontból meg épp a NetBeans-t szeretem. Egyébként ezek a stabilitásbeli kérdések természetesen felhasználásfüggők is, hogy egyáltalán milyen esetekben van esély rá, hogy előjöjjenek (pl. engem pluginfejlesztésnél halálba idegesít az Eclipse, egy más jellegű projektnél meg simán előfordul, hogy csak úgy megy, ahogy a NetBeans is).
Amúgy még sokan az IntelliJ IDEA-t dicsérik, na ezzel nekem még nincs tapasztalatom, majd adok neki egy esélyt, már kíváncsi vagyok, mitől olyan népszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- TCL LCD és LED TV-k
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Star Trek
- További aktív témák...
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Garanciális ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Alienware 16 Aurora AC16250 16" QHD+ IPS Core 7 240H RTX 4050 16GB 512GB új akku gar
- HDD-k és SSD-k 120gb-4TB-ig
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest