Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Van az nd4j-n kivul olyan library (az nem kapta meg a 3rd party approve-ot, de jo esellyel azert mert egy csomo minden nekunk felesleges dolog miatt vannak nem approve-olhato dependency-k), amelyik optimalisan tud kezelni double[][] (fix meretu letrehozas utan) tipusu matrixokon vegzett muveleteket? Optimalison azt ertem, hogy peldaul nem a double[][] van alatta mint pl. az apache math3-janak, vagyis nem megy el az ido nagy resze a java hulye 2dim indexalasaval... na meg azert van valami nd4j jellegu eszkozkeszlete (pl. elemenkenti gyokvonas pont kene meg hasonlok).
Nyilvan meg lehet irni, de fura hogy nem talaltam letezot. Ami van az minden tul altalanos akar lenni.
Igen, konkretan ebben a projektben csak masik reszen letezik mar python integracio, de akkora valtoztatas most nem menne at, hogy mindent oda attenni. Egy uj funkcio lenne de a tobbihez is hozzanyulnank, mert vannak sebesseggondok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Androidos fejegységek
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- Akvarisztika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi