Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
tam@s
tag
Sziasztok! Tanulási/fejlődési célból szeretnék leprogramozni egy játékot Javaban, egy Monopoly szerűt. Tudnátok segíteni, hogy merre induljak el, esetleg van valakinek egy alapszintű kódsora ilyesmire? Annyi lenne csak a kikötésem, hogy normális grafikája legyen, ne ilyen windows 95 szerű.
Van valamennyi alap szintű tudásom, kisebb félprogramokat írtam a munkahelyemen, Pythonban már jól alakulnak a dolgok, de most a Java-t szeretném megtanulni, valahogy elakadtam az autodidakta fejlődésben, és úgy gondolom, hogy ez továbblökne egy kicsit. Én szeretném megírni, vagy fejlesztgetni, csak az alapok kellenének, elég lenne egy tábla, meg hogy lépegetnek rajta a játékosok.
Megköszönök előre is minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest