Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
Új hozzászólás Aktív témák
-
tam@s
tag
Sziasztok! Tanulási/fejlődési célból szeretnék leprogramozni egy játékot Javaban, egy Monopoly szerűt. Tudnátok segíteni, hogy merre induljak el, esetleg van valakinek egy alapszintű kódsora ilyesmire? Annyi lenne csak a kikötésem, hogy normális grafikája legyen, ne ilyen windows 95 szerű.
Van valamennyi alap szintű tudásom, kisebb félprogramokat írtam a munkahelyemen, Pythonban már jól alakulnak a dolgok, de most a Java-t szeretném megtanulni, valahogy elakadtam az autodidakta fejlődésben, és úgy gondolom, hogy ez továbblökne egy kicsit. Én szeretném megírni, vagy fejlesztgetni, csak az alapok kellenének, elég lenne egy tábla, meg hogy lépegetnek rajta a játékosok.
Megköszönök előre is minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest