- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tam@s
tag
válasz
Lortech #10197 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásod! Egyetértek veled, de elakadtam a magam fejlesztésében, és ezért jó lenne megnézni, hogy milyen vezérfonal mellett kellene haladnom, hogyan csinálják a nálam jobbak, hogyan épül fel a valóságban egy egyszerűbb játék. Túrom a netet, de gyenge példák vannak csak.
-
tam@s
tag
Sziasztok! Tanulási/fejlődési célból szeretnék leprogramozni egy játékot Javaban, egy Monopoly szerűt. Tudnátok segíteni, hogy merre induljak el, esetleg van valakinek egy alapszintű kódsora ilyesmire? Annyi lenne csak a kikötésem, hogy normális grafikája legyen, ne ilyen windows 95 szerű.
Van valamennyi alap szintű tudásom, kisebb félprogramokat írtam a munkahelyemen, Pythonban már jól alakulnak a dolgok, de most a Java-t szeretném megtanulni, valahogy elakadtam az autodidakta fejlődésben, és úgy gondolom, hogy ez továbblökne egy kicsit. Én szeretném megírni, vagy fejlesztgetni, csak az alapok kellenének, elég lenne egy tábla, meg hogy lépegetnek rajta a játékosok.
Megköszönök előre is minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest