- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
válasz
bENZENGA #10079 üzenetére
Nem értem őket. Pont ez az, ami szerintem a legtöbb embert felháborítja, hogy egyik napról a másikra mindenféle véleményt, meg javaslatot hallanak, azonnali életbe léptetés esélye mellett...
A szezon elvileg jövő tavaszi érettségikkel indul. Addig nagyon szépen ki lehetne dolgozni egy arányos keretrendszert, megkérdezni az ipart, cégeket, mit szeretnének látni a kimeneten (azokkal talán még lenne is értelme az oly kedvelt "konzultációnak"), és ennek irányába elmenni. Addig vissza kell térni egy meglevő, működő rendszerrel, legyen az a mostani, vagy 1-2 évvel korábbi. Én pl. tandíj párti vagyok, csak az nem mindegy, hogyan osztják el, és azt bizony elég nehéz meghatározni ki is érdemeljen ingyenes oktatást. Tulajdonképp eddig is volt tandíj, "fizetős"-nek, költségtérítésesnek hívtuk. A legutóbbi teljes, és félfizetős rendszert már nem ismerem.
A keretszámok higgadt, megfontolt megadása mellett vissza kellene még állítani szépen fokozatosan a szakképzés becsületét. Egyik napról a másikra egyik sem fog menni, de valamikor el kell kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asustor NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest