Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
2500k és a 2600k egyszerre jött. a 2700k feltehetően válogatott 2600k. tehát teljesen ugyanaz a 2 processzor, csak nagyobb az esély a jobb tuningra 2700k esetén.
ahogy mostanában állnak a gyártók a tuning kérdéshez, nem valószínű hogy hasonló céllal kidob egy emelt órajeles ivy procit az intel, de persze nem is lehet kizárni. szvsz értelmetlenség egy 100mhz-el nagyobb órajelű procira fél évet vagy akár többet várakozni
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/phnas
-
04ahgy
nagyúr
Hétköznapokra sem az LGA1155-ös IvyBridge rendszeremet (Z77X-UD5H, 3770K), sem az LGA2011-est (X79-UD7 + 3930K) nem használom, ha mégis használom, alapórajelen... Van egy laptopom és egy i3-550, P55-GD85-ben.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
A Z77 és az X79 konfigok csak overclocking céljára vannak fenntartva. Ha a Vantage / 3DMark 11 CPU teszt lefut, nekem már az kielégítő stabilitás.
A P55-tel játszok és a notebookkal netezek.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
"Az miért van, hogy alacsonyabb feszen több MHz -t értél el? Igaz más teszt progival.". Más mennyiségű mag is volt engedélyezve, no meg a HT. Vagy nem volt visszavéve a fesz., bármi előfordulhatott.
Ha meg más eredményéhez képest érted az alacsonyabb feszt: minden CPU más és más, máshol vannak az ideális működési paraméterek.Majd nézek kicsit később vízzel is eredményeket. De a CPU vízzel nem a legütősebb példányok közé tartozik.
HGyu
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Biztos számít. De nekem nem is tudna 8 szalon menni, mivel nekem 3570K-m van.
Inkább a feszre érzékenyebbek ezek.
4Ghz-n 1.016v fesz mellett csak 62 fokig ment fel terhelés alatt. Viszont 4.8-hez 1.336v kellett, de itt felkúszott a piros értekbe a hőfok linx alatt.[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
"Ha 1 lvl van akkor nem nyúl a beállított cpu feszhez, ha 5-ösön akkor meg nagyot droppol asszem valahogy így van."
Pont fordítva, normál esetben terhelés hatására esik a cpu feszültség az LLC funkció ezt kompenzálja, 1-en erősen 5-ön meg semennyire, körülbelül.referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
-
ffodi
veterán
"CPU kihasználtságát" --> ezt nem tudja mutatni az AB. Az AIDA-val lehet ezt megoldani egyébként, és mellette nyugodtan elfér az AB is, szóval teljes diagnosztika is mehet játék alatt, más kérdés, hogy nem fog látni semmit.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
HSM
félisten
A vonalzót én is támogatom, de amúgy nekem pont úgy tűnik a képed alapján, hogy a proci közepén egy csíkban van a legkevesebb "paszta", és két szélen meg bőséggel.
Belefirkáltam a képedbe, ahol szerintem jó volt a kontakt és kevés a paszta az zöld, ahol sok a paszta, és rossz volt a kontakt véleményem szerint, piros. [link]
Vélemény?
-
HSM
félisten
Igen, ezért is lehet középen olyan tiszta, mert nem kinyomódott, hanem hogy ott hozzá sem ért soha, erre nem gondoltam... Mondjuk nálam ilyesmi nem fordulhat elő, mert elég pasztát tolok rá középre, és hagyom hogy szépen elterüljön a nyomóerőtől, tehát középen, ahol a legkritikusabb a jó kontakt, mindig van elég.
-
krx21
nagyúr
Hát a látott videón szerintem túl kevés pasztát tett az ember! Injekciós tűvel...
Legfeljebb az amúgy is majdnem tökéletes illesztés esetén lenne elegendő!
Persze pont én mondtam, hogy nem szabad túl sokat rakni... De talán ez a másik véglet...
Nem szabad elfelejteni, hogy a paszta nem a nedvességtartalmától vezeti a hőt!
Az ember nagyon kiszámolta, hogy épp hogy nedvesre tudta törölgetni.. Ezt sem szabad ennyire, pláne nem fültisztítóval, ahol simán bekerülhet 1-2 száll vatta darab a pasztába!!!
Ha ha már keneget akkor sokkal inkább ujjal! Nem kell félni zsír nem jut a pasztára mert az az ujjon marad, hisz a paszta nem oldja és elfedi...
Az illesztés után kicsit megmozgatjuk a hűtőt, hogy ne csak a nyomástól legyen módja rendesen elhelyezkedni a pasztának...
Bár a legtutibb ha mindenki letesztel 3-4 módszert...[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Egyéként van értelme ilyen procira ilyen hűtőpasztát használni? Mert az extra hővezető képességét nem tudod kihasználni, mert fos a mag-IHS kontaktpaszta, a vékonyság sem előny, mert dombormű a kupak, tehát igazából csak a hátrányokat élvezheted. Míg egy sima paszta sokkal jobban tud alalmazkodni ilyen szituációkhoz.
-
Ferdzsoo
addikt
Nah most én is megcibáltam kicsit jobban 4,4ghz-en 65 fok lett lynx alatt.
És minimumra vannak véve a ventillátorok. Meg 28fok a szoba. Szóval meglesz neked az 5ghz-is. Csak valami brutál turbinát rakj a radira."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Cybertrone
veterán
Fizukor tervezem, csak blokk kell... Nekem adott egy tripla radi rajta 6 db 1500-as 12-es venti Ennyi eddig mindent lehűtött amit procinak hívnak
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Cybertrone
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest