Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
Ezzel egyet kell értsek ,én ma váltottam Sima iphone 6 plus ról S7 Edge re .Előre leszögezem mindig is Iphone párti voltam és azt hiszem maradok is ,Ezelőtti években végig csak Iphone om volt még 3g től kezdve .Főleg az értékállóság az hogy valamit jelent egy Iphone ál ,egymás után többször is megtörtént az hogy 1 év használat után ugyanannyiba adtam el mint amennyiért vettem ! de most valahogy eljött az ideje hogy kipróbáljam a Samsungot is .Eddig a Samsungrol sok rosszat halottam ezért nem is foglalkoztam vele egyáltalán idáig ,a múltkorában voltam egy nagy áruházban és volt szerencsém kipróbálni .Hát már akkor láttam hogy veri a sima Iphone 6 plus-omat akárhogy is nézem .Az ujjlenyomatolvasás eszméletlen gyors ! Nem csak a beolvasás de maga az ujjlenyomat beállítása is fele annyi idő garantálom mint Iphone 6 vagy 6 plus esetén ! De szerintem 6s nél is ugyanez a helyzet . És itt most nem csak az ujlenyomatolvasórol van szó ,ahogy elnézem az akku üzemidőt ott is veri az Iphone-t .Kijelzőben szintén ,teljesen mások a színek élénkebbek és még sorolhatnám .Még használom és kiderül 1 hónap múlva hogy teljesít
-
INMOTEP
őstag
Üdv ,mint eddig Iphone -os tulaj most ideiglenesen került hozzám egy Samsung S5 ...... Az lenne a kérdésem hogy az Icloud-ra szinkronizált telefonkönyv bejegyzéseket hogy tudom rávarázsolni az S5 re ? Nem hiszem hogy megmarad sokáig mert nem tudom megszokni ,de amig ezt használom jó lenne tudni ki hiv .
-
INMOTEP
őstag
Helló , valaki megtudná nekem mondani hogy akik itt hirdetnek a ph-n Iphone 6 vagy Iphone 6 plusz-t miért vannak ennyire elszállva az árakkal ? 170 ezer Ft ért lehet venni vadonat új aktiválatlan gyári független 16 GB os I6 -ot .Ezek meg miért adják 170 -180-190 ért ? ugyanezt használtan és még van benne előfizetéses is ? Iphone 6 Plusz-t pedig 197 ért is láttam .Árgép.hu .Komolyan mondom nem értem a hirdetők többségét
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Hello ,szétment az Iphone 5 ösöm adatkábele .2 évet bírt ki , most szeretnék rendelni ujjat .Olcsón szeretném megúszni ha 1 mód van rá ,6-8 ezret sajnálok kiadni egy ilyen kábelért akárhogyis van .Szifonstore.com -ról rendelt már valaki ? [link] .Pl ezt néztem ki 2 méter hosszú [link] .Itt attol tartok hogy esetleg szoftver frissítésnél nehogy abba a hibába essek hogy nem kompatibilis kábel-t használok .... Ott a websopnál irja : iOS 7 és iPhone 5s kompatibilis! .Szerintetek ? Vagy ha esetleg tud valaki korrekt áron gyárit vagy olyat ami biztos jó ?
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz Zjunior #46953 üzenetére
Én amit eddig láttam bekapcsolási és egyéb teszteket 5 vs 5s között nem láttam azt a 2x es gyorsaságot .Még játék inditásnál sem ,persze majd lehet jönnek ki olyan Game-ek amiken fog érződni a betöltés meg egyebek .De akkorsem ér meg most 100 ezertől is többet az ujlenyomat olvasó meg a picivel jobb kamera .Mert én igazábol csak ezt a 2 őt tudom kiemelni az 5s javára .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest