- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #48725 üzenetére
A TV hagományos koax kábelen jön, míg a net egyszerű UTP kábelen.
Ha most újítasz fel, akkor érdemes bekábelezni cat5e vagy cat6 kábellel a lakást. Gépeknél, TV-knél, média boxoknál falban végpont. A router valahol a bejárat közelében elhelyezve és oda összefuttatni a végpontokat.A digitális adás kódolatlanul jön, tehát akár 30 TV is mehet egyszerre digitálisan, ha nem kell HBO.
szerk: Ha frissen építkeznék, újítanék fel, akkor egészen biztosan minden helyiségben legalább egy cat6 végpont lenne a falban, ahogy a koaxot is bevezetném mindenhova normális kábellel.
A klímára is gondolva, ha van lehetőség, azt is befalaznám.(#48727) Zjunior: Írtam, hogy BP és Miskolc tapasztalatom van. Én arra alapozok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- Welock Touch 51
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest